Абонаментно почистване на домове

основно почистване след ремонт на домовеПредлагаме висококачествено абонаментно почистване на домове София, от което могат да се възползват всички, които държат на чистотата, но нямат време и възможност да почистят сами. Услугата е невероятно изгодна, а в същото време осигурява висока степен на хигиена, за да се радвате на приятна, уютна и здравословна домашна среда.

Предлагаме едни от най-ниските за абонаментно почистване на домове цени, като тарифите се формират на база квадратура на жилището и брой седмични посещения. Когато са добавени дейности, които не са включени в базовата цена за почистване, стойността на услугата се коригира.

Можем да ви дадем окончателна цена за стойността на абонаментното чистене, след като извършим предварителен оглед на място и уточним вида и броя операции по почистване.

Рефлекс М предлага абонаментно почистване на домове в СофияПоискай оферта

В цената ни за абонаментно почистване на домове в София са включени следните дейности:

  • Почистване на кухня – почистват се предимно покритията (подове, стени и мебели). Готварски печки, фурни, хладилници и фризери се почистват по изрично желание на клиента;
  • Почистване на радиатори и електрически уреди – забърсва се прах и се почиства с подходящ препарат;
  • Почистване на врати, каси и дограми, премахване на паяжини – повърхностно чистене;
  • Обезпрашаване на мебели с полиране;
  • Почистване на дребни детайли – ключове за осветление, ел. контакти и др;
  • Прахосмукиране на под и меки подови настилки;
  • Измиване на пода с препарат според вида на настилката;
  • Почистване на санитарни помещения – бани и тоалетни;
  • Почистване на кошчета за смет – смяна на найлоновите торби в тях;
  • Измиване на прозорци – веднъж на 3 месеца или по-често, в зависимост от желанието на клиента.

При абонаментно почистване на домове, помещенията се хигиенизират с висококачествени и напълно безопасни материали. Не е необходимо да осигурявате нужните средства и консумативи за почистване – нашият екип пристига екипиран с всичко, което е нужно за качествено и безопасно хигиенизиране на вашето жилище.

Дните и часовете на посещенията се уговарят предварително, като ние се ангажираме да се съобразим изцяло с вашите желания, както относно графика на почистване, така и по отношение средствата и методите на хигиенизиране. При наличие на болни хора и домашни любимци в жилището, ние извършваме чистенето по начин, който не нарушава тяхното спокойствие. Същото се отнася и за домове, в които се отглеждат малки деца, като се използват напълно безвредни препарати, без токсични изпарения и неприятен аромат.

Нашето висококачествено абонаментно почистване на домове ви позволява да живеете в чиста, приятна и здравословна среда, без да жертвате оскъдното си време и да хабите излишно енергия. Ние ви позволяваме да се отдадете изцяло на по-важните и приятни занимания, връщайки се в дом, който ухае приятно и блести от чистота.

Свържете се с нас за Абонаментно почистване на домове

Запитване: