Абонаментно почистване на офиси

Фирма за почистване

Предлагаме абонаментно почистване на офиси София, което отново се отличава с безупречно качество и достъпна цена. Подхождаме еднакво отговорно и с внимание към най-дребния детайл както при хигиенизиране на малки офис помещения, така и при почистване на големи бизнес сгради, осигурявайки приятна, здравословна и уютна среда за вашите служители, клиенти и бизнес партньори.

Ние ще ви изкушим с невероятно изгодни за професионално абонаментно почистване на офиси цени. Предлагаме базови цени, спрямо различни по квадратура офис пространства и брой седмични посещения.

Цените за абонаментно почистване се формират индивидуално в зависимост от площта на обекта, броя на седмичните посещения и дейностите, включени в почистването. Окончателна цена можем да дадем след запознаване с обстановката и уточняване на вида и броя операции по почистване при всяко посещение.

Рефлекс М предлага абонаментно почистване на офиси в СофияПоискай оферта

В базовата цена за абонаментно почистване на офиси София влизат следните дейности:

  • Обезпрашаване и почистване на офис мебели – ръчно. Мебелите (бюра, шкафове, маси, столове)се почистват с препарат, съобразен с материала, от който са изработени. Там, където е възможно се извършва полиране.
  • Почистване на офис техника с подходящите средства и препарати;
  • Почистване на стъклени врати и преградни стени;
  • Обезпрашаване и измиване на подовете – ръчно с подходящ препарат;
  • Почистване на санитарните помещения – тоалетни, съблекални, стаи за почивка;
  • Изпразване на кошчетата за отпадък – смяна на найлоновите торби;
  • Почистване и измиване на асансьори и стълбища в многоетажните сгради.

Посещенията при абонаментно почистване на офиси се извършват в посочен от клиента ден и час. Графикът може да се изготви по начин, който не нарушава спокойствието и ритъма на работа в сградата. Хигиенистите ни са обучени да извършват всяка операция така, че да не повреждат вашите фирмени активи, апаратура и материална собственост.

Когато почистваме в присъствието на служители на офиса, ние се стараем да не пречим на тяхната работа. Професионалните ни машини се използват в часовете, в които шумът от тях няма да създава излишно неудобство и да пречи на работния процес и комуникацията. Стараейки се да ви осигурим приятна и здравословна среда, ние ще използваме единствено безвредни за здравето на вашите служители почистващи средства и препарати – без токсични емисии и неприятни миризми.

Заемайки се с абонаментно почистване на офиси, ние даваме пълна гаранция както за качеството на почистване, така и за съхраняване на фирмените ви активи. Всеки член на нашия екип е подбран внимателно и проучен за наличие на криминално минало. Допускайки ни в своята бизнес среда, вие не рискувате нищо. Ние предлагаме дискретност, коректност и професионализъм на най-високо ниво.

Свържете се с нас за Абонаментно почистване на офиси

Запитване: