Професионално почистване на офиси

Офисът е място, нуждаещо се от перфектна чистота, не по-малко от всяко друго, а понякога дори повече. Макар да не е засегнат от сериозни замърсители, офисът е ежедневно обитаван, което означава, че хигиената в него бива сериозно компрометирана. Факт е, че чистотата в един офис има пряко отношение към продуктивността на служителите, но също така влияе и на външните посетители. Ако искате да спечелите важни клиенти и бизнес партньори – поканете ги в един чист и приветлив офис.

Приятната и здравословна среда влияе положително на всеки един от ежедневно пребиваващите в офиса хора – от ръководните кадри до служителите, намиращи се най-ниско във фирмената йерархия. Ето защо, болшинството бизнес клиенти предпочитат да се доверят на професионалните фирми за почистване на офиси в София, вместо да назначат собствен хигиенист, който да поеме рутинната дейност по хигиенизацията.

Защо да наемете професионалист за почистване на офиса?

Причините да изберете утвърдена фирма, извършваща професионално почистване на офиси са много. Фирми като Рефлекс М ще ви предложат не просто редовна хигиенизация, а перфекционизъм. Перфекционизмът е търсен ефект и той може да бъде постигнат единствено от професионалистите в конкретната област. Когато говорим за почистване на офис трябва да знаем, че това включва щателно почистване на всеки ъгъл в обекта – от най-видимите повърхности до най-отдалечените участъци, на които рядко обръщаме внимание.

Съвършено изпълнение на задачата

Рутинното чистене на офиси не е толкова проста задача, колкото вероятно изглежда на пръв поглед. То изисква да се отдели специално внимание на всеки отделен компонент – стени тавани, мебели, подови настилки, прозорци, стъклени прегради, тоалетни и други сервизни помещения, и не на последно място – скъпата и фина офис техника.

Обзавеждането в един модерен офис обикновено е скъпо и едва ли бихте поверили оборудване за стотици хиляди в ръцете на случаен чистач. Наемайки най-добрата сред професионалните фирми за почистване на офиси, вие си гарантирате не просто чиста и приятна среда, но и максимална защита на скъпата офис техника и обзавеждане.

Ние от Рефлекс М се занимаваме с професионално почистване на офиси от години и знаем, че тази дейност изисква изключителна отговорност и деликатност, тъй като, от една страна работата не е никак лека, а от друга тя трябва да бъде извършена възможно най-бързо и прецизно. Нашата услуга е разработена по начин, който покрива изцяло нуждите и изискванията на всеки бизнес клиент – от вида и броя на дейностите до работния график, който екипът ни ще следва.

Професионална техника

Когато стане въпрос за професионално почистване на офиси, професионалната апаратура често е тази която накланя везните в полза на утвърдените фирми. Можете да наемете хигиенист, който да поеме почистването на офиса, но това означава или да получите незадоволителни резултати или да инвестирате допълнителни средства в покупката на специализирана техника за почистване, както и в обучението на съответния служител за работа с нея.

Една добра фирма за почистване на офиси, каквато е Рефлекс М разполага с професионалната техника, необходима за качествено и експедитивно почистване на килими, пътеки, пердета, щори, прозорци и т.н. Ние сме инвестирали достатъчно средства, за да разполагаме с най-модерната професионална екипировка, както и в подбора на безупречни професионалисти, които знаят как да оперират ефективно и напълно безопасно с нея.

100% екологично чисти препарати

Конвенционалните почистващи препарати, предлагани на пазара съдържат опасни за здравето и силно токсични химикали. Предимството да наемеш най-добрата сред професионалните фирми за почистване на офиси се състои във възможността да се получиш 100% Eco-friendly услуга. Ние от Рефлекс М използваме едни от най-ефективните, но в същото време напълно безопасни професионални препарати.

Стараейки се да бъдем конкурентни на пазара, ние обръщаме специално внимание на здравето на хората с алергии и чувствителност към масово продаваните почистващи препарати. Екологично чистите средства и методи, които използваме в процес на хигиенизация гарантират здравето не само на вашите, но и на нашите служители. Безвредните средства за почистване са също така по-нежни и деликатни към скъпото офис обзавеждане и апаратура.

Отлично обучен екип от професионалисти

Професионалните фирми за почистване от ранга на Рефлекс М инвестират не малко средства в подбора и обучението на своя екип от хигиенисти. Ние изпращаме на място единствено добре подготвени специалисти, които не само знаят как да боравят със специфичната техника, но и кои средства да включат в своята дейност спрямо нуждите на съответните части от обзавеждането и оборудването във вашия офис.

Нашите служители имат дългогодишен опит в професионалното почистване на офиси и смело можем да заявим, че досега нямаме нито едно оплакване от клиент, относно повреден компонент от скъпата офис техника или обзавеждане. Вниманието към всеки детайл ни позволява да почистваме до блясък компютри, принтери, сканиращи и друг вид електронни устройства, без да застрашаваме по никакъв начин тяхната цялост или работни функции.

Изгодни цени

Да наемеш фирма като Рефлекс М не е лукс, а добра бизнес инвестиция. Ние сме разработили различни ценови листи, така че да покрием нуждите както на малкия офис, така и тези на големите бизнес сгради с голяма площ и значителен брой служители. Ние предлагаме почистване на офиси на цени, които са в пъти по-изгодни, отколкото тези, които бихте заплатили, използвайки специално назначен за целта служител.

Използвайки изгодните ни абонаментни услуги, вие получавате високо европейско качество и професионално отношение, каквото малко фирми в тази сфера могат да ви предложат. Ние сме сертифицирана фирма за почистване, която следва стриктно уговорените с клиента условия до най-малката подробност и дори предлага редица допълнителни екстри, когато обстоятелствата или нуждите на клиента ги налагат.

Доверие

Предвид факта, че нашият екип от хигиенисти ще изпълни своите ангажименти във ваше отсъствие, е от ключово значение да изградим отношения, базирани на безусловно доверие. Ние знаем колко е важно скъпото офис оборудване, както и останалите ви фирмени активи, като книжа и електронни носители на бизнес информация. Всеки наш клиент получава уверението, че неприкосновеността на неговата собственост – материална и интелектуална е 100% гарантирана.

Влизайки във вашия офис, нашият екип от хигиенисти ще изпълни възложената задача максимално отговорно и безкористно и с особено внимание към личните и служебни вещи на вашите служители. Рефлекс М е изградила здрава връзка с всички свои корпоративни клиенти, дължащи се не само на високия професионализъм, с който сме известни на територията на София и региона, но и на доверието, което сме съумяли да завоюваме през годините, оставяйки усещане за сигурност и спокойствие дори у най-големите скептици.

Поръчка на офис почистване
Последни статии
Последвайте ни в: