Почистване на апартамент

почистване на меки подови настилкиКато една от водещите фирми за почистване в столицата, една от основните ни дейности е професионално почистване на апартаменти в София. Услугата ни покрива всички райони на града, включително отдалечените квартали. Изискванията към хигиената у дома стават все по-високи, а същевременно хората са прекалено натоварени, за да се заемат сами с почистването на своето жилище. Тази услуга може да се използва еднократно или абонаментно.

Почистване на апартаменти София се използва като абонаментна услуга от голям брой столични домакинства. Има голяма разлика в редовното абонаментно почистване и еднократното почистване, например след ремонт. Посещавайки веднъж или няколко пъти седмично вашия дом, ние поддържаме в ред цялото пространство, докато при следремонтното почистване, третираме предимно участъците, които се нуждаят от професионално внимание.

При цялостно почистване на апартамент, екипът ни не пренебрегва нито една част от вашия дом. Наша отговорност са спалните, дневната, кухнята и разбира се банята и тоалетната. Сервизните помещения – килери и дрешници също получават експертното ни внимание, както и визитката на вашия дом – предверието. При нужда отделяме време и на тераси и балкони.

Рефлекс М предлага професионално почистване на апартамент в СофияПоискай оферта

Професионалното почистване на апартаменти включва:

Обезпрашаване

Наслояването на прах по подове, мебели и меки настилки е сериозен проблем в големите градове. Премахването на прах е първият етап при почистване на жилища, за да се избегне неговото проникване в тъканите в процес на изпиране на дамаските и меките подови настилки. Прахът се премахва от всички жилищни помещения с помощта на мощните ни професионални прахосмукачки, като се обработва дори меката мебел в участъците, в които е възможно.

Мебелите се обезпрашават с помощта на меки кърпи и препарати, които се избират спрямо вида на третираната повърхност –  дърво, метал, мрамор, гранитогрес, пластмаса, стъкло и керамика. Това, че предлагаме едни от най-достъпните цени за почистване на апартаменти, съвсем не значи, че сме склонни да повредим скъпата ви мебелировка. Към всеки детайл от обзавеждането, ние подхождаме отговорно и професионално.

Почистване на мека мебел

Меките части и дамаските на меката мебел се почистват основно при почти всяко основно почистване на апартамент. Това се прави задължително в жилищата, в които се отглеждат малки деца и домашни любимци, както и в апартаментите, обитавани от хронично болни хора, хора с алергии и респираторни проблеми. Прахът и космите от домашни любимци са сред основните причинители на дихателни проблеми, затова се стараем да ги елиминираме напълно.

Почистването на меката мебел протича по различен начин, в зависимост от вида на тапицерията и степента на замърсяване. Кожените тапицерии се почистват с влажна кърпа и при нужда се полират с предназначен за целта препарат. Дамските от текстил, които позволяват намокряне, се изпират с помощта на мощните ни екстракторни машини. Професионалната апаратура ни позволява да премахнем дори стари и упорити петна, без да нанесем поражения върху деликатните материи.

Почистване на бани и тоалетни

Услугата почистване апартамент винаги включва и хигиенизиране на санитарните помещения. Независимо дали тоалетната се помещава в банята или съществува като отделно помещение, тя се почиства с нужното внимание. Освен на основно почистване, тоалетната се подлага и на антибактериално третиране, така че да бъде безопасна и приятна среда за обитателите на жилището.

Баните в столичните апартаменти се почистват основно. Това включва специална обработка на подове, стенни облицовки и цялото санитарно оборудване – душ кабини, вани, мивки, душ батерии и смесителите на мивките. Тоалетните чинии и казанчетата също се почистват отвън и отвътре. При наличие на котлен камък, засегнатите участъци се обработват машинно и ръчно.

Имате нужда от професионално почистване на апартаменти? Свържете се с нас

Почистване на дограма, щори и прозорци

Предлагаме изключително изгодни за основно почистване на апартаменти София цени, като в дейностите към услугата е включено и почистване на дограмата. Прозорците се почистват двустранно, включително неотварящите се крила с подходящите инструменти и препарати. Дограмата се излъсква до блясък, като не се пренебрегват и външните первази. Когато в жилището се използват щори, те също се почистват, полират или изпират, в зависимост от вида на материала.

Почистване на подове и меки подови настилки

В максимално изгодните ни за почистване на апартаменти цени влиза и основното почистване на подовете. Почистваме всички видове твърди подови настилки – теракот, мозайка, дървен и ламиниран паркет, гранитогрес, мрамор и пвц. Към всеки материал се отнасяме с нужното внимание, съобразявайки начина на почистване с индивидуалните му особености и изисквания.

Изпирането на килими, мокети, пътеки и постелки с мощни екстракторни машини е задължителна част от професионалното почистване на апартамент. Системата рейнбоу ни помага да върнем предишния блясък на захабените подови постелки и мокети, като с нея премахваме и едни от най-упоритите замърсявания – най-често петна от храна и напитки. След нашето посещение, апартаментът ви ще блести от чистота, ще ухае приятно и ще бъде приятна среда за вас и любимите ви същества.

Свържете се с нас за Почистване на апартамент

Запитване: