Почистване на душ кабина

почистване на душ кабинаОт професионалното ни почистване на душ кабина могат да се възползват всички столични клиенти, включително собственици и обитатели на жилища, хотели, спа центрове и спортни комплекси. Предлагаме услуга, съобразена с индивидуалните изисквания на всеки обект. В местата с повишен трафик и интензивно използване на душовете можем да предложим специално антибактериално третиране на повърхностите, с цел да се избегне разпространението на заразни заболявания.

Какво включва услугата?

Душ кабините са модерни съоръжения, изработени от материали, улесняващи тяхното почистване. Въпреки това, кабините се състоят от няколко компонента, всеки от тях изработен от различни материали. Това налага прилагането на различни методи на почистване и използване на различни по състав препарати.

Като че ли най-трудно е да се извърши качествено почистване стъкла на душ кабина. Стъклените прегради пречат на водните пръски да обхванат цялото помещение, поради което са и най-засегнати от постоянното интензивно намокряне. Засъхналите водни капки и образуването на котлен камък по стените на кабината е сериозно предизвикателство за обикновените хора, но не и за нас – професионалистите.

Рефлекс М предлага професионално почистване на душ кабинаПоискай оферта

Справяме се успешно с почистване на котлен камък от душ, като това включва не само душ батерията, но и останалите елементи на кабината. Поддушовото корито също може да се окаже сериозно изпитание за непрофесионалистите. Душ коритата се изработват от различни материали – керамика, фибростъкло, акрил, пластмаса. Това налага да се изберат препаратите, подходящи за всяко покритие.

Освен обработка на коритото и стените на душ кабината, наша грижа са и смесителните душ батерии. Извършваме професионално почистване на душ слушалка, при което се премахват напълно варовиковите образувания, останали от водните пръски. Подвижните душове са лесни за почистване, защото позволяват демонтиране и детайлна обработка с подходящите препарати.

Душ кабините са много функционални и атрактивни съоръжения, които могат да разполагат с голям брой функции като воден масаж, например. При модели от този тип се почистват и дюзите, разпръскващи водната струя. Рамките на стъклата и ръкохватките на подвижните прегради също получават нашето професионално внимание.

Екипът ни е добре обучен и инструктиран как да се отнася с тези удобни и скъпи санитарни съоръжения. Ние никога не прилагаме груба сила при почистването и подбираме внимателно препаратите, с които работим, така че да не повредим дори минимална част от душ пространството. Не използваме твърди четки и абразиви, които биха могли да наранят стъклените стени и коритото на кабината. Отнасяме се с внимание и към фугите между плочките, съобразявайки начина на почистване с изискванията на фугиращите смеси.

При почистване на душ кабина се стараем да отговорим на най-високите очаквания на нашите клиенти. Целта на нашето посещение е да върнем блясъка във вашата баня, без да нанасяме никакви поражения. След като екипът ни си тръгне, банята ви е напълно готова за използване, предлагайки ви приятна и здравословна среда, на която ще се радвате дълго.

Свържете се с нас за Почистване на душ кабина

Запитване: