Почистване на гранитогрес

Почистване на гранитогрес е универсална услуга , еднакво подходяща за жилища и големи обществени сгради. Разликата между рутинното ежедневно или ежеседмично почистване на настилките от гранитогрес и нашето почистване е огромна. Докато вие можете да премахнете праха и по-леките замърсявания с конвенционалните средства за почистване, то ние можем да се справим с дори най-сериозните замърсители, включително строителен отпадък.

Професионално почистване на входове Reflex-MПочистването на подовете от гранитогрес е добре да се прави поне веднъж годишно в обектите с голям поток от хора и висока степен на замърсяване. За домовете, като че ли най-подходяща е нашата намеса след приключване на ремонтни работи. Предлагаме почистване на гранитогрес след ремонт, при което връщаме блясъка на подовите настилки, справяйки се с най-упоритите строителни материали – лепила, бои, варови и циментови разтвори.

Защо почистването на гранитогрес трябва да се прави професионално?

Гранитогресът е отлично решение за места с интензивно натоварване, тъй като е с еднородна структура, и следователно по-устойчив на механично въздействие. Той е с нисък коефициент на влагоабсорбация, което помага за по-трудното му замърсяване и захабяване, но в същото време е по-труден за почистване, особено като се вземат предвид различните видове настилки, предлагани на пазара.

Рефлекс М предлага професионално почистване на гранитогресПоискай оферта

Гранитогресът може да бъде полиран, матиран, релефен или комбинация от трите. Някои изделия са лакирани, а други допълнително декорирани с релефна украса на повърхността. В зависимост от вида на настилката, ние определяме методите на действие. Така например, при почистване на грапав гранитогрес, използваме меки четки, които успяват да премахнат всички замърсявания в релефните участъци.

Отново изключително деликатно подхождаме и при почистване на матиран гранитогрес, за да избегнем повреждането на горния матов слой. Неговото разрушаване би довело до износване и захабяване на подовата облицовка. Често забелязваме такива поражения, нанесени при непрофесионално почистване на места, където са използвани силни киселини и абразиви.

Професионалното отношение трябва да бъде налице както при почистване на релефен гранитогрес, така и при хигиенизиране на гладък и полиран вид облицовка. Както професионалната техника, така и почистващите препарати следва да отговарят на вида и свойствата на настилката. Степента на замърсяване и особено наличието на стари и упорити петна също е фактор, с който се съобразяваме, избирайки начините и средствата за почистване, но в основата стои стремежът да избегнем всякакви поражения в процес на обработката.

Как действаме?

Предварителната оценка на състоянието на настилките от гранитогрес ни помага не само да изберем методите си на действие, но и да дадем максимално изчерпателна информация на клиента, относно срок на изпълнение, цена и очаквани резултати. След оценка на състоянието на подовете от гранитогрес предприемаме стъпки по идеалното му почистване. Ако в обекта са приключили ремонтни дейности, се стараем да премахнем напълно всички строителни отпадъци, преди да преминем към машинната обработка на повърхностите.

За да предложим качествено професионално почистване на твърдите настилки от гранитогрес, ние използваме машини и накрайници, съобразени с вида и покритието на гранитогреса. Машините осъществяват интензивен натиск върху настилката, като по този начин достигат до най-дълбоките замърсявания, без да причинят никакво нараняване на скъпата подова облицовка.

Машините, с които извършваме почистване на гранитогрес впръскват почистващата емулсия, след което я втриват внимателно по цялата повърхност. Налична е и водосмукателна функция, премахваща остатъците от вода заедно с разтворените замърсявания до пълно подсушаване. При нужда, настилките от гранитогрес се полират със специален препарат, който връща блясъка и предпазва облицовката от последващо нараняване и захабяване.

Свържете се с нас за Почистване на гранитогрес

Запитване: