Почистване на къщи

фирма за почистване

Като една от водещите фирми за почистване в столицата, ние от Рефлекс М предлагаме и професионално почистване на къщи, за да отговорим на нуждите на щастливите собственици на еднофамилни жилища. Като методи на почистване, тази услуга не се различава особено от останалите. При нея влагаме същото старание и професионализъм, постигайки винаги отлични резултати.

Доколкото има известна разлика между хигиенизирането на апартамент и почистване на къща, то тя се състои в наличието на стълбища, които се нуждаят от професионалното ни внимание. Стълбищата и площадките в къщите се почистват при всяко посещение, когато е заявено абонаментно почистване, освен ако не са дадени други указания. Почистваме не само стъпалата, но и парапетите и мокетените пътеки , когато има такива.

Рефлекс М предлага професионално почистване на къщи в СофияПоискай оферта

Сред основните причини да ни потърсите за еднократно почистване на вашата къща са:

Следремонтно почистване

Ремонтите са основна причина за наемането на професионална фирма за почистване, поради което извършваме и еднократно почистване на къща след ремонт – отново с високо качество и бързина, така че да можете да се насладите в най-кратки срокове на реновирания си дом. Премахваме без остатък прах и груби строителни отломки от подове, стени, мебели, дограма и меки подови настилки. За целта ползваме мощни прахосмучещи машини, с каквито разполагат единствено професионалистите.

Обръщаме внимание и на прозорците и дограмата, като ги почистваме с предназначените за целта професионални инструменти и препарати. При наличие на щори – вертикални или хоризонтални, същите се почистват по най-подходящия метод, като това може да се извърши на място или след тяхното демонтиране. При почистване на къща, в която е приключил ремонт, използваме най-модерните технически средства. С тях обработваме до блясък почти всички повърхности – дърво, мрамор, теракот, ламиниран паркет, мозайка и гранитогрес.

Годишно/пролетно почистване

Ежегодното основно почистване се извършва предимно през пролетта. С него се цели да се освежи дома и да се премахнат натрупаните през зимата прах и мръсотия, които са основен проблем в помещения, отоплявани на твърдо гориво – печки и камини. Пролетното основно почистване може да включва различни по вид и брой дейности – те се договарят предварително между клиент и изпълнител.

Имате нужда от професионално почистване на къща след ремонт? Свържете се с нас

Когато се ангажираме с основно почистване на къщи, ние сме готови да предложим:

  • Почистване на твърди настилки – по желание с полиране;
  • Почистване на бани и тоалетни;
  • Пране на меки подови настилки – килими и мокети;
  • Почистване и пране на мека мебел;
  • Измиване на дограма и стъклопакет;
  • Почистване на щори;
  • Почистване и пране на матраци;
  • Почистване на открити площадки с настилка от теракот, мозайка или гранитогрес;
  • Почистване на стъкла и стъклени прегради;
  • Почистване на складови помещения – мазета, тавани и гаражи.

Почистването на еднофамилни къщи и малки кооперации налага ангажиране на по-голям брой хора от нашия персонал. Къщите, за разлика от апартаментите разполагат с повече обитаеми помещения, нуждаещи се от специалното ни внимание. Не бива да пренебрегваме и стълбищата, които варират като брой спрямо етажите на сградата. Тяхното почистване изисква специални усилия от наша страна, особено ако са налице и мокетени пътеки, нуждаещи се от изпиране.

Както при абонаментно, така и при еднократно почистване на къщи, екипът ни използва единствено качествени и напълно безвредни за здравето почистващи препарати. Можете да използвате идеално почистения си дом, непосредствено след напускането на нашите експерти по чистота. Ние ще ви предложим среда, която е приятна и напълно безопасна за възрастни хора, малки деца и домашни любимци.

Свържете се с нас за Почистване на къщи

Запитване: