Почистване на прозорци

Сред многобройните фирми за почистване на прозорци в София, ние сме предпочитан партньор от частни и бизнес клиенти. Прозорците са онзи компонент от интериора, който хората най-малко обичат да почистват, и който, като че ли най-силно създава впечатление за непочистен дом, офис или учреждение. Истината е, че колкото по-дълго се отлага почистването на стъклата и дограмата, толкова по-трудна става задачата – омагьосан кръг, от който можете лесно да избягате.

Решението?

Професионално почистване на стъклаВисоките и трудно достъпни прозорци се почистват с лекота, когато със задачата се заеме професионалист. Ние от Рефлекс М извършваме висококачествено почистване на прозорци, на цени, които ще ви изненадат приятно.

Вече не е нужно да се заемате с дейност, която ви е неприятна, и с която не можете да се справите така добре, както можем ние. Просто ни се обадете, и ние ще реагираме светкавично, оставяйки след себе свежест и дълготрайна чистота.

Защо да се доверите на професионалистите?

Индустриалните замърсявания в столицата налагат по-често почистване на дограми, стъкла и витрини, отколкото в по-малко натоварените региони. Не случайно професионалното почистване на прозорци София е една от най-търсените услуги. Поръчват я както собствениците на апартаменти, така и бизнес клиентите, стопанисващи: офис сгради, административни учреждения, големи търговски и хотелски комплекси, болници, училища и др.

Рефлекс М предлага професионално почистване на прозорциПоискай оферта

Причините за голямото търсене на професионално миене на прозорци София са много. На първо място е липсата на време, като не по-малко важна е и липсата на желание. Всеки, който е опитвал да измие голям брой високи прозорци, знае колко трудоемка е работата, и колко често резултатите са крайно незадоволителни – особено ако почистването на стъклата се извършва след ремонтни и строителни работи.

Кога сме ви най-необходими?

Ситуациите, в които нашата намеса е най-търсена и желана са много. Най-честите причини да ни търсят както частни, така и бизнес клиенти са:

Поставяне на нова дограма

Смяната на старата дървена дограма с нова от алуминий или PVC е свързана със сериозно замърсяване на цялото помещение, а не само на новите прозорци. В този случай е най-разумно да ни потърсите, за да почистим изцяло замърсените помещения. Като утвърдена фирма за почистване на прозорци, ние покриваме цялата територия на столицата, включително най-отдалечените квартали. Нашето професионално миене на прозорци на достъпни цени включва:

  • Отстраняване на транспортни лепенки;
  • Премахване на мазилки, лепила, бои и силикон от стъклата и дограмата;
  • Професионално почистване на стъклопакет – двустранно
  • Почистване на гумените уплътнения на стъклопакета;
  • Обезпрашаване и почистване на строителни материали от панти, улеи и ръбове;
  • Почистване на комарници и первази;
  • Почистване на прагове на балконски врати и щори.
Имате нужда от професионално миене на прозорци? Свържи се с нас

След ремонт

Следремонтното чистене на прозорци е доста сходно като метод на работа с почистването след монтаж на нова дограма. То е задължително за всеки обект – жилище или обществена сграда, тъй като прозорците са винаги сериозно замърсени, независимо в кой участък е протекъл ремонтът и какви дейности е включвал. Прахът при къртене на мазилки се наслоява върху стъкла, дограма, щори и первази, което затруднява операцията по почистване. Разбира се, това не е ситуация, с която не можем да се справим.

Пролетно основно почистване

Пролетта е сезонът за почистване на прозорци по домовете, като разумните домакинства поверяват тази сложна и отговорна задача на нас – професионалистите. Нашата помощ е най-желана от обитателите на жилища, разположени по високите етажи на блокове и кооперации. Измиването на стъклата и дограмата от външната страна на неотварящи се крила е изключително опасно. Оставете тази задача на нашия добре подготвен и екипиран екип. Ние ви гарантираме не само лесно почистване на прозорци, но и качествено и 100% безопасно такова.

Как процедираме?

Ние предлагаме едни от най-изгодните за професионално измиване на прозорци цени, като при тяхното формиране се вземат предвид няколко основни фактора – височина и достъпност на прозореца, степен и вид на замърсяване, наличие на щори, подлежащи на чистене, вид на дограмата, премахване на транспортни лепенки, остатъчен силикон и други строителни материали. Преди да пристъпим към същинското миене на прозорци, ние се запознаваме с обстановката, за да определим метода на действие и начина на изпълнение на услугата, както и разбира се нейната крайна цена.

Почистването на стъкла и дограми се извършва с модерно професионално оборудване и с подходящите за целта почистващи препарати. Водещ принцип при изпълнение на задачата е да постигнем висока степен на хигиена, без да повредим тази деликатна и важна част от интериора. Надраскани стъкла и дограма, повредени щори, уплътнения, панти, комарници – при нас никога не се случва това.

Благодарение на средствата, които използваме, ние можем да предложим възможно най-изгодна за миене на прозорци цена, като същевременно предоставяме качество, което не може да се постигне с конвенционалните методи и средства на почистване. Използвайки едни от най-добрите професионални разработки, ние постигаме винаги безупречни резултати, при това в много по-кратки срокове.

Ако се нагърбите сами с тази задача, вероятно ще ви бъдат нужни дни, а в някои случаи и седмици. Ние извършваме измиване на прозорци с голяма квадратура и солиден брой крила в рамките на няколко часа. Разполагаме с многоброен екип с добра професионална подготовка, който бива мобилизиран при почистване на големи обществени сгради, когато е нужно да се спазят обещаните срокове.

Свържете се с нас за Почистване на прозорци

Запитване: