Почистване на мрамор

Към огромния си списък от дейности добавихме и услугата почистване на мрамор. Това наше решение беше продиктувано от огромното търсене от страна на многобройните ни клиенти. От тази услуга се възползват и собствениците на луксозни домове, но нейното търсене е най-широко застъпено при големите бизнес сгради – хотели, магазини, заведения и места със свободен достъп – гари, летища, спортни комплекси, паркове и др.

почистване на мраморМраморът е сравнително мек камък с невероятно луксозно излъчване. Той се предлага в различни цветове, но винаги с много красива структура. Именно поради специфичната си структура и характеристики, мраморът се замърсява и захабява, когато не се почиства и поддържа правилно.

За да запазите обаятелното излъчване на своите подове, стенни облицовки, плотове и душ стени, ние сме насреща, предлагайки висококачествено професионално почистване на мраморни повърхности.

Какви методи за почистване на мраморни повърхности използваме?

Мраморът е специфичен материал, изискващ експертни грижи и особено внимание. При професионално почистване на под от мрамор, ние използваме най-добрата професионална техника и методи на обработка. Мраморът се обработва със специални почистващи препарати. Идеалното почистващо средство за мрамор е неутралният препарат с рН 7, какъвто ще откриете трудно в масовите магазини.

Рефлекс М предлага професионално почистване на мрамор Поискай оферта

Често срещана грешка при почистване на мрамор е използването на течности с висока киселинност като оцет и препарати за керамична облицовка. Тези течности ще доведат до издраскване и захабяване на скъпата настилка, тъй като имат свойството да разрушават естествения полир на мрамора. За разлика от домашното, професионалното почистване на мраморен под не само предпазва, но и реставрира вече деформираните участъци.

При професионалното почистване се извършва и машинна обработка на повърхностите, позната още като полиране. Това действие представлява вид реставрация, при който подовете с драскотини и изключително износени участъци се възстановяват, като се приложи мокър процес на заглаждане и оформяне. При този процес се използва серия от диамантено импрегнирани абразиви, които почистват, заглаждат и полират мраморния под.

След като се възстанови покритието на мрамора, се нанася специален импрегниращ материал, осигуряващ висока устойчивост към петна и замърсявания на настилката. Едва след изпълнение на тези две важни стъпки се преминава към двустепенен процес по полиране, който осигурява устойчив и дълготраен блясък на всички мраморни покрития.

Ние не предлагаме просто почистване на мрамор – не и по начина, по който бихте го направили вие. Ние предпазваме и възстановяваме захабените мраморни настилки, при това, можем да обработим една огромна площ в рамките на няколко часа, за която на вас ще ви бъдат нужни седмици, без никаква гаранция, че ще постигнете дори задоволителни резултати. Поверете скъпите покрития от мрамор на професионалистите – вие не разполагате с нужните ресурси, за да се справите сами.

Свържете се с нас за Почистване на мрамор

Запитване: