Почистване и пране на дивани

Услугата почистване на дивани София е дейност, съобразена с нуждите на всеки отделен клиент. От нея могат да се възползват както собствениците и наемателите на жилища, така и бизнес обектите, където се използва мека мебел – офиси, учреждения, хотелски комплекси, ресторанти и увеселителни заведения.

Пране на мека мебелВ тази професионална услуга са включени две различни по своята същност дейности – пране и почистване. Ние сме една от водещите фирми за пране на дивани в София, но това съвсем не означава, че изпирането на дамаските е универсално решение за всички видове мебели. Именно в това се състои нашата ключова роля – да определим кой метод на почистване е удачен в конкретната ситуация, за да предпазим вашата мебелировка, която вероятно е погълнала една сериозна финансова инвестиция.

Професионално пране на дивани

Към професионално пране на дивани по домовете или в бизнес обектите пристъпваме, когато това е възможно. Изпирането на дамаските с мощните ни екстракторни машини е желано от клиентите, но не винаги удачно за различните материи. Преди да включим в действие перящата техника, ние извършваме прецизен анализ, при който определяме вида на тапицериите и степента на замърсяване, за да сме сигурни, че няма да нанесем никакви поражения върху вашите мебели.

Рефлекс М предлага професионално пране на дивани в София Поискай оферта

Процедурата по пране на дивани в София е винаги предшествана от качествено и детайлно прахосмукиране на цялата повърхност и всеки участък от дивана. За целта използваме модерна професионална вакуум машина, способна да погълне без остатък всички твърди частици – прах, косми от домашни любимци, остатъци от храна. Това е особено важно, за да се избегне тяхното полепване по повърхността на тапицериите при намокряне.

Самата дейност по пране на диван протича на няколко етапа. След като сме обезпрашили повърхностите, ние избираме вида на почистващия препарат спрямо типа на дамаската и степента на замърсяване. Препаратите, с които работим са високоефективни в борбата с упоритите петна и дълбоките замърсявания, но същевременно напълно щадящи цветовете и самите материи.

Като водеща фирма за пране на дивани в София, ние постигаме винаги безупречни резултати, защото знаем кога, как и колко почистващ препарат да използваме в конкретната ситуация. Почистващите емулсии се впръскват машинно, така че да проникнат дълбоко в дамаските и да разтворят дори най-старите замърсявания. След известен престой, се пристъпва към изсмукване на препарата заедно с мръсотията с последващо неколкократно изплакване и подсушаване посредством екстрактор. След пране на дивани извършено от нас, мебелите ви връщат първоначалния си блясък и изглеждат като нови.

Почистване на дивани с деликатни тапицерии

Преди да потърсите нашата фирма за пране на дивани, е важно да прецените добре дали изпирането е удачният вариант за вашите мебели. Тази процедура е напълно неприложима при мебели облицовани с кожа и други деликатни тъкани. При професионално почистване на тапицерия на диван се действа по начин, който ще съхрани мебелите и ще ги предпази от повреждане.

Имате нужда от почистване на диван в София на достъпни цени? Свържете се с нас

Една от най-отговорните задачи е качественото почистване на диван от естествена кожа. Тук машините са крайно неуместно решение. В този случай повърхността се обработва изцяло ръчно, като за целта се използват меки кърпи и емулсии, разработени специално за третиране на кожени изделия.

Дейността по почистване на кожени дивани е като цяло по-лесна, но и значително по-отговорна, тъй като тапицираната с кожа мека мебел е много по-скъпа, и следователно се нуждае от специално внимание. Тази услуга е еднакво удобна и изгодна за нашите частни и бизнес клиенти. Разбира се, можете да почистите кожения диван и сами, но ако нямате време, възможност или желание, ние сме на ваше разположение.

Като доказани професионалисти с многоброен и добре обучен екип, ние сме особено необходими в големите бизнес обекти и заведения. Там професионалното почистване на дивани е нужно да се извършва по-често, отколкото в домовете, а същевременно се касае за голямо количество мека мебел с различна геометрия, дизайн и вид на тапицерията.

При почистване на кожен диван, екипът ни действа експедитивно, но много отговорно и методично, така че да останете очаровани от крайния резултат. Този вид мека мебел се обработват ръчно, като освен премахване на прах и мръсотия по дамаската извършваме и ръчно почистване на дървените и метални компоненти с полиране, когато това е възможно и желано от потребителя.

Цената не е причина да отлагате

Рефлекс М ви предлага едни от най-изгодните за почистване и пране на дивани цени, срещу които ви е предоставено гарантирано качество – такова, каквото очаквате да получите. Потърсете ни още днес за професионално почистване на диван, каквото вие самите, при цялото си желание и старание не можете да извършите. Благодарение на нас, цената вече не е повод да отлагате и да се лишавате от чистота, свежест и уют.

Свържете се с нас за Почистване и пране на дивани

Запитване: