Почистване на дограма

почистване на магазиниПредлагаме висококачествено почистване на дограма, като дейността обхваща всички видове съвременни материали – PVC, алуминий, метал и др.

Услугата покрива всички типове дограми – дограми на прозорци, врати, врати на тераси, остъкления и др. При почистване на пвц дограма обръщаме внимание на всеки детайл и компонент като панти, ръбове, первази, дръжки, гумени уплътнения на стъклопакета, комарници и т.н.

Нашата намеса ви гарантира безупречна чистота, дори при най-сериозните замърсявания, без абсолютно никакви поражения върху дограмата или стъклата. Вашата инвестиция е напълно защитена, когато почистването се изпълнява прецизно, качествено и отговорно от нас.

Не можем да гарантираме същото ниво на сигурност при другите почистващи фирми, а още по-малко, ако с почистването се заемете вие самите.

Рефлекс М предлага професионално почистване на дограмаПоискай оферта

Кога дограмата трябва да се почисти професионално?

Има няколко момента, които изискват професионално почистване на алуминиева дограма или такава от pvc профили. Един от тях е основното пролетно почистване, при което се обработват както всички компоненти от обзавеждането, така и дограмата в обекта. В зависимост от нуждите и желанието на клиента, можем да почистим дограмата заедно със стъклопакетите и щорите, когато са налични. Процедурата може да обхваща единствено пвц или алуминиевите профили.

Най-голямо внимание се изисква при почистване на дограма след ремонт. Тогава целите са две – да се премахне без остатък цялото замърсяване и да се запази първоначалното състояние на профилите. Замърсителите по време на ремонт са различни и с различна степен на трудност при почистване – прах, мазилки, лепила, латекс, бои, силикон и други.

Основна причина за повреждане на деликатните повърхности е неправилното и преди всичко грубо почистване. Ето защо, ние предлагаме професионално почистване на дограма от мазилка, за да ви попречим да повредите тази толкова важна част от интериора. Нашата намеса е удачна, както при ремонти на жилища и бизнес помещения, така и при самото монтиране на дограмата, когато отново са налице строителни работи.

Как процедираме?

Когато сме наети да почистим дограмата във вашия дом, офис или което и да е помещение, ние извършваме оглед на място, който да ни помогне да определим с точност площта, нуждаеща се от хигиенизиране, степента и вида на замърсяване и типа на материала, от който е изработена дограмата. Това ни позволява да изберем оптималния начин на почистване, при който резултатите ще бъдат напълно задоволителни, а рискът от поражения – напълно елиминиран. След запознаване с обстановката можем да уточним и цената на услугата, която е решаваща за клиента при вземането на решение.

Почистването на дограмата се извършва ръчно от нашите хигиенисти, тъй като профилите са твърде деликатни и сложни като конструкция за професионалните ни машини. Отделяме специално внимание на всеки детайл, включително на най-тесните и труднодостъпни пространства. Дограмата се почиства изцяло, в това число и намиращите се от външната страна первази.

При почистване на дограма, екипът ни използва меки кърпи и качествени професионални материали. Ние избягваме да използваме абразиви, твърди четки и инструменти, способни да наранят повърхността на профилите. Дори при премахване на стари петна, мазилки, силикон и латекс, ние предпочитаме да действаме премерено, а не агресивно. Като доказани професионалисти, знаем кои почистващи средства да използваме при всеки вид замърсяване, като се стараем да използваме единствено безопасни препарати, които не отделят неприятна миризма.

Свържете се с нас за Почистване на дограма

Запитване: