Почистване на сгради

почистване на затворени комплексиКато доказани професионалисти с богат опит и многоброен екип, ние от Рефлекс М можем да ви предложим висококачествено почистване на сгради София. От тази услуга могат да се възползват всички собственици или фирми, стопанисващи различни по големина и предназначение сгради, които държат на високото ниво на хигиена, постигнато с професионални методи и средства.

Отново сме се постарали да предложим едни от най-изгодните за професионално почистване на сгради цени. Тарифите ни са достъпни за бизнес сгради, търговски обекти, административни учреждения, хотелски комплекси, болници, училища, спортни и културни съоръжения. Тази услуга може да се ползва еднократно (след ремонти, след големи мероприятия, веднъж годишно), както е възможно да се заяви и абонаментно почистване с различни по брой седмични посещения.

Предлагаме базови цени спрямо големина на сградата и вид на операциите по почистване, отнасящи се до абонаментното почистване на сградите. Пакетните ни цени са формирани на база примерна квадратура и с включени конкретни операции. При еднократно почистване на сгради в столицата, цената се определя спрямо площ на обекта, вид и брой на услугите и методи на почистване.

Рефлекс М предлага почистване на сгради в СофияПоискай оферта

Можете да ни потърсите за:

Следремонтно почистване

Всеки ремонт е свързан с голямо замърсяване на цялата сграда или отделни нейни помещения, което налага мобилизиране на голям брой хора, които да се включат в почистването. Тъй като е крайно неуместно да се ангажира персонал, който не е квалифициран за изпълнени на тази дейност, на помощ се отзоваваме ние – професионалистите. Разполагаме с модерно техническо оборудване, способно да премахне без остатък целия строителен отпадък.

Ние ще почистим внимателно цялата площ, нуждаеща се от внимание, като обезпрашим и измием с подходящите препарати подове, стени и мебели. Извършваме висококачествено изпиране на меки подови настилки и мека мебел на място. Можем да се заемем с измиването на прозорците и дограмите, като почистим и щорите, когато са налични такива. Професионалното почистване на сгради, което предлагаме покрива всеки компонент от вътрешното пространство.

Ежегодно основно почистване

Голяма част от сградите в столицата разполагат със собствен хигиенист, който се грижи за ежедневното почистване на обекта – предимно измитане и измиване на подовете и обезпрашаване на мебелите. Веднъж годишно е добре да се извършва цялостно почистване на големите сгради, включващо измиване на прозорци и дограми, осветителни тела (включително когато са разположени на високо), изпиране на дамаските на меката мебел и подовите постелки – мокети и килими.

Основното почистване на сгради, извършено от нас се ангажира с всеки компонент, нуждаещ се от специално внимание. Почистваме стълбища, коридори, асансьори и сервизни помещения – мазета и тавани. Изпълняваме висококачествено основно почистване на санитарни възли, заедно с наличното санитарно оборудване – мивки, тоалетни чинии и казанчета, писоари, смесителни батерии, огледала и керамична облицовка. Почистваме до блясък подови настилки от теракот, мозайка, гранитогрес, мрамор, дърво и ламиниран паркет.

Свържете се с нас за Почистване на сгради

Запитване: