Почистване на тоалетна чиния

почистване на тоалетна чинияНа експертите от Рефлекс М можете да разчитате и при нужда от професионално почистване на тоалетни чинии в София. От тази наша услуга могат да се възползват както собствениците и обитателите на жилища, така и големите корпоративни клиенти – офис сгради, учреждения, заведения, търговски и хотелски комплекси и др.

Професионално свършена работа – винаги отлични резултати

Причините да наемете професионална фирма за почистване на тоалетна чиния, са много. На първо място, това е твърде неприятна задача, особено ако тоалетната се използва интензивно от голям брой хора. Именно защото тоалетните са трудни за изчистване, процедурата се отлага твърде дълго, а отлагането винаги води до натрупване на сериозни замърсявания, с които можем да се справим единствено ние – професионалистите.

Нашата помощ е изключително потребна в сградите с интензивно посещение на хора. Когато в обекта са налични голям брой тоалетни възли, за тяхното почистване е нужно да се назначи почистващ персонал или да се наеме професионална фирма. Разликата между професионалната хигиенизация на тоалетни чинии, извършено от нас и чистене, направено с любителски средства е огромна. Обръщаме внимание на всеки детайл, осъзнавайки, че само добре свършената работа дава винаги отлични резултати.

Рефлекс М предлага професионално почистване на тоалетна чинияПоискай оферта

Как процедираме?

Почиствайки тоалетна чиния, хигиенистите ни действат съобразно степента на замърсяване. Това означава, че подбираме внимателно методите на обработка и почистващите препарати. Почистването в голяма степен се извършва ръчно, но при стари и трудни за премахване замърсявания, включваме в действие и професионалната техника.

В своята дългогодишна практика сме забелязали, че мръсотията, полепнала върху санитарния фаянс, от какъвто е направена всяка тоалетна чиния, се премахва най-лесно чрез обработка с гореща пара. С нея се третират и труднодостъпните места, където човешката ръка не може да проникне.

Справяме се успешно дори с наслоявания от котлен камък. За целта използваме специално разработени препарати. По този начин предоставяме не само идеално чиста, но и перфектно функционираща тоалетна – без задръствания и неприятни ситуации.

Санитарният фаянс, от който се изработват тоалетните чини, е като цяло лесен за почистване материал. Благодарение на неговата гладка, непореста структура, всички замърсявания са само на повърхността. Много наши клиенти не познават процедурата за правилно чистене на тоалетни чинии и казанчета.

Използвайки твърде агресивни химикали (киселини) или абразиви, те разрушават гладката повърхност на порцелана, причинявайки оцветяване и наслояване на мръсотия в съответните участъци. Ние почистваме не само порцелановата част на тоалетната чиния, но и всички свързани с нейната работа компоненти – казанчета, меки водопроводни връзки, никелирани части и крепежните елементи, използвани за монтажа.

На основно чистене подлежат и седалките. Понякога се налага да ги демонтираме, за да можем да ги обработим качествено от всяка страна. С нас имате пълната гаранция за отлична хигиена там, където такава е най-необходима. Предоставяйки високо качество и максимална грижа за деликатните повърхности, ние сме предпочитан избор за много столичани.

Цената за професионално почистване на тоалетна чиния е максимално изгодна за нашите частни и бизнес клиенти. Наред с това предлагаме комуникативност, отговорност в процес на хигиенизиацията и професионално отношение към останалите компоненти от интериора. Разполагаме с добре обучен екип от хигиенисти, за който няма неприятна работа и невъзможни ситуации.

Свържете се с нас за Почистване на тоалетна чиния

Запитване: