Почистване на мебели и облицовки

Извършването на почистване на мебели и облицовки възвръща новия и свеж вид на диваните, кожените столове, креслата и леглата във Вашия дом и офис. С течение на времето, повърхността на мебелите загубва своя блясък. Наблюдава се обезцветяване и захабяване на облицовката. Нашата фирма си поставя задачата да вдъхне живот в старите Ви мебели. Екипът ни от професионалисти използва специализирани почистващи препарати и уреди. Петната и прахта губят всяка възможност да продължат да загрозяват Вашите мебели.

Повечето хора решават да се справят сами с почистването на тапицерията и различните видове облицовки в дома си.  Основна грешка на непрофесионалистите е подбиране на неподходящ препарат за почистване на мебелите. В резултат, повърхността се зацапва още повече, а прахта се запечатва върху шарките и отстраняването и става невъзможно, дори и при професионална намеса. За да не съсипете сами своето обзавеждане на офиса или дома, свържете се с нас и ни позволете да извършим тази услуга вместо Вас. Екипът ни от специалисти е запознат изцяло с процеса по почистване на мебели и облицовки. В зависимост от степента на замърсяване, нашите специалисти ще си послужат с професионален препарат. В повечето случаи, той е в прахообразно състояние. Прахът се посипва по повърхността на облицовката. След това се преминава към третиране със специализирана техника. Ако повърхността, която подлежи на почистване е прекалено деликатна, нашите специалисти ще използват шампоан и четки, с косъм , които няма да наранят и надраскат повърхноста. За да застраховаме любимите мебели на нашите клиенти, ние предлагаме и ръчно почистване. Повърхностите, които са прекомерно замърсени, биват третирани по два или три пъти. Целта е възвръщане на първоначалния блясък на цветовете.

Извършването на почистване на мебели и облицовки трябва да бъде оставено в ръцете на професионалистите. Не рискувайте да нанесете по – големи вреди върху мебелите в своя дом. Професионалното почистване ще обнови мебелите, като същевременно Ви предпази от наличието на дървеници, акари и други дребни вредители.