Пране на облицовки

Все повече интериорни дизайнери започнаха да си служат с различни видове и материи за облицовки на стени, тавани и други предмети от вътрешния интериор. Необходимостта от почистване и пране на облицовки е неизбежна след определен период от време. Повърхностите се покриват с прах, петна и нечистотии от всякакъв вид. Ако имате малки деца, които обичат да рисуват по стените, със сигурност вече сте се уверили в необходимостта от извършването на конкретната процедура. Почистването във Вашия дом или офис на облицовките помага им помага да засияят. Какво може да очаквате от нашата професионална почистваща фирма?

Екипът, който работи за нас е наясно, че различните материи, които се използват за направата на облицовки се характеризират с различни качества. В процеса на прането и почистването им се подбират внимателно професионални препарати, които не нараняват и не разграждат повърхността на материята. Преди да премине към главното почистване на облицовката, екипът съставян от специалисти ще направи малък пробен тест относно поносимостта на облицовката, която подлежи на почистване към съответния препарат. Преди да се пристъпи към същинското пране на облицовки, специална машина впръсква предварително подбрания препарат в повърхността на облицовката. За материите, които не позволяват по – грубо третиране, специалистите използват специален почистващ шампоан и четки с мек косъм. Облицовката трябва да бъде внимателно подсушена. За целта се използва професионална машина, която действа на принципа на вакуум. Лицензираните почистващи фирми разполагат с вакуумни машини, чиято степен на изсушаване и засмукване може да бъде регулирана. Ако не се направи точна регулация се поема риск от унищожаване на материята. За да се избегне неприятен резултат от почистващата процедура, клиентите трябва да се доверят единствено на професионална почистваща фирма.

Извършването на пране на облицовки е процес, който трябва да бъде поверен в ръцете на специалисти. Нашият екип ще Ви зарадва с качествено извършване на услугата. Облицовките ще засияят с предишните си цветове. Интериорът на помещението ще придобие по – свеж вид.