Защо да изберем професионално изпиране у дома?

Прането на меката мебел, меките настилки, тапицираните офис мебели, както и почистването на кожените мебели им дава нов живот, внася свежест и комфорт, за да може вашият дом или работно място да бъдат отново уютни и удобни за вас, за вашите близки или за вашите колеги. Ето защо е толкова важно да заложите на професионалното изпиране на любимите ви мебели или настилки.

Професионално пране на мека мебел, се извърша с машина – екстрактор и със специален професионален препарат за всеки вид тапицерия. С екстрактора могат да се премахнат петна от различен вид – от храна, напитка или „маркировка” от домашен любимец. Така мебелите се изпират без да остава разлика между мястото, от което е отстранено петното и останалата тапицерия. Истинските специалисти използват щадяща технология за изпирането на мекитенастилки, както и индивидуален подход по отношение на структурата и текстурата. Добре е изпирането да се извършва с роторна машина, която извлича изцяло петната от кафе, почиства остатъци от дъвки и други замърсявания.

Разбира се, пазара предлага много варианти, специално за почистване на килими. Дори автомивките са включили изпирането на килими, като услуга. Но замислете се. Къде, как и най-вече с какво ще бъде изпран килима ви, върху който след това ще седите или децата ви ще играят?

Основните предимства на предлаганото пране на меки настилки са свързани преди всичко с комфорта на клиента.

Важно е да се знае, че прането на вашия килим се извършва на място в дома ви. Това решение е удобно, защото не ви се налага да се ангажирате с изчакване на транспорт, както за взимането, така и за връщането на изпрания килим. По този начин можете да контролирате целият процес по изпиране и подсушаване, т.е. виждате какво и как се случва на място, във вашия дом. Друго предимство е фактът, килима ви няма да бъде начупен. Той ще бъде в целия си блясък, предлагайки ви единствено чистота и свежест!