Почистване на меки подови настилки

Подовите настилки придават топлина и невероятен уют във всяко помещение. Когато говорим за почистване на меки подови настилки трябва да споделим, че процедурата може да бъде извършена по всяко време на годината, без значение дали е пролет или зима. Меките подови настилки могат да бъдат изключително комфортни, с луксозен външен вид, но най – големият им недостатък е лесното и бързо зацапване. Петната от храна и разлята течност са често съпътстващи вида на меките настилки.

Ако споделяте жилището си с домашни любимци или малки деца, със сигурност сте се уверили в ценността на предлаганата услуга. Нашата фирма Рефлекс М Ви предлага справяне с проблема за изключително кратко време и с високо качество на изпълнение на услугата. Почистването на подовите настилки се извършва с оглед вида и материята на изработка. Едни от най – често почистваните меки подови настилки са мокетът и килимът. Екипът от професионалисти подбира необходимите машини и почистващи средства. Извършването на почистване на меки подови настилки се осъществява на няколко етапа. Най – основно казано, почистването започва с прахосмучене на праха и повърхностната мръсотия. За премахване на по – дълбокото замърсяване се пристъпва към изпиране на подовата настилка. Цялостната процедура завършва с професионално изсушаване. Целта е премахването на наслоените прах, зацапвания, петна и набита кал. Ако подовите настилки са изработени от крехки материи, нашите специалисти ще подберат препарати с ниска химическа стойност в съдържанието си и изключително меки четки. Набитите в настилката косми се премахват с помощта на машина с вакуумна регулация.

Меките настилки са особено подходящи за зимния сезон. С тяхна помощ се запазва топлината в дома. Тяхното почистване може да бъде трудоемък процес, но ако оставите задачата по почистването им на професионалистите ще се радвате на килими и мокети, които изглеждат като току що постелени на пода. Извършваното почистване на меки подови настилки спомага за хигиенизирането на цялото помещение.