Почистване на меки подови настилки

Рефлекс М е специалист в професионалното почистване на меки подови настилки. Килимите и мокетите придават топлина и невероятен уют във всяко помещение. Когато говорим за почистване на същите, трябва да споделим, че процедурата може да бъде извършена по всяко време на годината, без значение дали е пролет или зима.

Меката подова настилка може да бъде изключително комфортна, с луксозен външен вид, но най – големият ѝ недостатък е лесното и бързо зацапване. Петната от храна и разлята течност са често съпътстващи декорацията на настилките върху пода. Ако споделяте жилището си с домашни любимци или малки деца, със сигурност сте се уверили в ценността на предлаганата услуга.

Как работим?

Нашата фирма ви предлага справяне с проблема за изключително кратко време и с високо качество на изпълнение на услугата. Процедурата по почистване на подовите настилки се извършва с оглед вида и материята на изработка. Едни от най-често почистваните разновидности, са мокетът и килимът.

Екипът от професионалисти подбира необходимите машини и почистващи средства. Изпълнението на операцията по почистване на настилките се осъществява на няколко етапа. Най-основно казано, почистването започва с прахосмучене на праха и повърхностната мръсотия. За премахване на по-дълбокото замърсяване, се пристъпва към изпиране на подовата настилка.

Имате нужда от професионално почистване?Поискай оферта

Цялостната процедура завършва с професионално изсушаване. Целта е премахването на наслоените прах, зацапвания, петна и други замърсители, заедно с течната почистваща емулсия. Ако покритията са изработени от крехки материи, нашите специалисти ще подберат препарати с ниска химическа стойност в съдържанието си и изключително меки четки. Набитите в настилката косми се премахват с помощта на машина с вакуумна регулация.

Меките настилки са особено подходящи за зимния сезон. С тяхна помощ се запазва топлината в дома. Тяхното почистване може да бъде трудоемък процес, но ако оставите задачата по почистването им на професионалистите, ще се радвате на килими и мокети, които изглеждат като току що закупени. Професионалното почистване на меки подови настилки спомага за хигиенизирането на цялото помещение.