Почистване на апартаменти в София с модерна мултифункционална машина

Професионалната услуга за почистване на апартаменти в София е поръчвана много по-често, отколкото преди десетина години. Почистващите фирми предлагат премахване на петна, прах и строителни смеси от всякакъв тип материал двойно по-качествено и бързо, обръщайки специално внимание на съхранението му. 

Рефлекс М е пример за доказана столична компания със свръхмодерно машинно оборудване и измиващи/полиращи разтвори. Те осигуряват не само хигиенична, но предимно здравословна среда у дома ви. Стойността на услугата се определя според площта на почистваната квадратура или брой компоненти. Крайната цена е в пъти по-евтина от самостоятелното оборудване, голяма част от което няма да срещнете в магазинните каталози.

Поръчвайки професионална обработка на повърхностите в дома си, вие спестявате средства от скъпи и недостатъчно ефективни препарати, от измиващи, прахосмукиращи, перящи и полиращи уреди, чиято покупка е излишна за рамките на едно домакинство. Вместо това, получавате идеална чистота, блясък и свеж аромат на всеки квадратен метър площ.

Мултифункционална система Rainbow за по-крепко здраве

Кой е първият образ, изникващ в съзнанието ви при споменаване на думата “чистене“? Вода, нали?. Тя притежава невероятно мощна сила, способна да отмие всички излишни замърсяващи частици, петна и микроорганизми, натрупани вследствие на все по-интензивният градски трафик, храни и напитки, грим, рисувателни пособия или химични препарати. Горещата пара, интензивно течащата вода и особено водната струя под налягане, са способни да сътворят истински чудеса.

Имате нужда от професионално почистване?Поискай оферта

Създателите на почистващата система Rainbow се вдъхновяват именно от природните елементи, за да създадат продукт без аналог в областта. Първият неин представител се появява преди повече от 80 години като обикновена прахосмукачка. Името и множеството функции се появяват в завършен вариант през 1955 г.

Революционният филтър HEPA, разработен през 1940 г., създава непозната до момента тенденция в почистващите методи – “сортиране” на чистият въздух от прах, бактерии, вируси, алергени, плесенни спори, отпадъци на микроорганизми и всички видове замърсяващи частици. С добавянето на воден филтър, който замества торбичката, тези отпадъчни вещества остават във водата. Така е създадена идеалната двойно филтрираща система за свеж и чист въздух, а обезпрашаването става здравословно.

Нововъведението е революционно за годините около и след Втората Световна война, а и все още няма по-мощна алтернатива. Прахосмукачката постепенно се е превърнала в многокомпонентна почистваща машина, която създава истински фурор. Това е така, защото тя въздейства не просто освежаващо, а лечебно.

Конструкция и приставки

Мократа прахосмукачка се отличава с компактна конструкция, мощен  безчетков двигател Hurricane, предно LED осветление и невероятно разнообразие от приставки. Тя осигурява:

  • Микрофибърен накрайник тип “моп” за прах и течности
  • Измиваща приставка с гумен накрайник за твърда настилка
  • Eлектрическа тупалка с четка за обезпрашаване на мека мебел, матраци и меки настилки
  • Приставка за прахосмукиране за ъгли
  • Компресор за труднодостъпни зони
  • Четка за подове, стени и тавани
  • Найлонови пликове за отстраняване на праха от меки и плюшени принадлежности
  • Приставка за изпиране на дамаска и меки настилки
  • Роторен накрайник за дълбоко изпиране на дебели килими и мокети, с опция подсушаване 

Истинска находка, справяща се отлично както с еднократно, така и с основно, и следремонтно чистене на апартамент, машината се заема с всеки сантиметър от дома ви и го оставя блестящо чист и ароматизиран. Вакуумният екстрактор позволява резултатна обработка на място за всяка мека подова настилка и мебел. Влагата вече  никога няма да нанася поражения в дома ви! 

Услугите, от които ще се възползвате

Почистващата фирма предлага комплекс процедури върху всяка повърхност от апартамент. Към тях спадат твърди и меки подови настилки, мебели от дърво и мека мебел, матраци, санитарен фаянс, тоалетни чинии, прозоречни стъклопакети, дограма, витрини и фасади, силно замърсени електроуреди, офис техника, огледала, осветителни тела, абсорбатори и климатици, както и всички труднодостъпни зони, включително каси, брави, електрически ключове и ъгли на тавана. Поръчка може да се заяви както за определена зона, така и за цялото пространство на дома/офиса ви.

Комплексната услуга включва обезпрашаване, измиване, изпиране, дезинфектиране и поддръжка на специфично покритие – полиране, “запечатване“ или шлайфане. Повърхностите се обработват ръчно и машинно, в зависимост от материалите, а хигиенистите притежават достатъчно рутина за светкавично обработване на изключително обширни площи.

Почистването с апаратура ускорява процедурата. Използването на най-актуалните устройства на пазара предлага още едно невероятно предимство – чистене на всички зони в апартамент с помощта на един-единствен уред. Описаната система Rainbow е едно от най-функционалните решения за целта. Заявката на еднократно, основно или абонаментно почистване е възможно по всяко време на деня! То е най-разумната идея за постоянна свежест и  здравословна среда в апартамент.

Може да намерите за полезно още: