Професионално изпиране на диван

Диванът е любимо притегателно място за цялото семейство. Може би точно затова, той е и мястото, където обикновено има най-много петна, които могат да бъдат и доста упорити. Върху него често има следи от кафе, червено вино оставило следи, след последната ви романтична вечеря или пък пази първите рисунки на детето ви, когато е открило, колко интересни неща могат да направят с маркер или химикал.

Ако вече обмисляте дали да не смените меката мебел, може би първо трябва да и дадете още един шанс, като му подарите  професионално изпиране. В повечето случаи, това може да промени напълно външният вид на дивана ви.

Как се случва това?

Фирмата за професионално почистване разполага с машини, които с помощта на екстракцията ще почистят меките ви мебели не само повърхностно, но и в дълбочина.

Всичко това с правилните препарати, които не просто ще почистят, но и ще са щадящи, както за материята, така и ще бъдат безопасни за децата и домашните ви любимци.

Ако почистването се извърши с роторна машина, разлятата напитка, или петната оставени от малкото ви дете или любимец ще бъдат отстранени в дълбочина. Тя може да се справи дори  с отдавна залепнала дъвка, върху дамаската.

И това не е всичко. След изпирането дамаската може да бъде подхранена, така че да запази добрия си вид за по-дълго време.