Почистване след ремонт в дома

Ремонтът най-накрая е приключил. Вече сте готови с обзавеждането, купили сте дори нови чехли… но, остава най-неприятната част от обновяването на дома ви – а именно почистването след майсторите, което понякога може да се окаже повече от неприятно задължение.

Точно тук идва на помощ фирмата за професионално почистване. Как да разпознаем правилната обаче? И на какво трябва да обърнем внимание.

Стъпка 1 Настилките

Професионалната фирма за почистване не просто ще изхвърли боклуците събрани след ремонта. Хората, които наистина знаят какво правят могат да ви спестят подмяната на настилките, ако по невнимание майсторите са направили петно на любимия ви килим. Или пък са оставили трайни следи от боя на паркета. Професионалистите ще преценят в зависимост от материята какъв препарат да изберат, а настилката ще бъде преобразена след изпирането с професионална машина.

Стъпка 2 Прозорците

Освен основното измиване на прозорците, хората които са специално обучени да почистят вашия дом, могат да ви отърват от петата останали от латекс или мазилка. Както и да премахнат досадните лепенки от чисто новата дограма, дори те и да са стояли върху тях по-дълго време.

Стъпка 3 Банята

Независимо дали ремонтът в банята е бил козметичен или основен, при всички случаи ще имате нужда от сериозна намеса на професионална ръка, за да придобие вида, който сте си представяли. Почистване на фуги, петна, лампи, шкафчета и санитарен фаянс. Всичко това с правилните препарати, които ще донесат истинска свежест в банята ви.