Блог: Стъкла

Ние от фирма Рефлекс М предлагаме професионално почистване на стъкла във Вашия дом или офис.

Стъкла

Фирмата предлага на своите клиенти почистване на  стъкла и витрини. Почистването се извършва със специализирана техника удължители,  които достигат фасадни прозорци на височина до 20 метра. Използваните от нас препарати са от най-висок клас и гарантират отстраняване на замърсяванията трайно и бързо.  Не е нужно да  се занимавате с тази трудоемка дейност, при положение  че почистването на вашите прозорци може да бъде извършено от професионална фирма. Ние ви предлагаме еднии от най конкурентните цени в тази дейност.

Почистваме стъклата на витрините и дограмите без значение от етажа на сградата. Вие очаквате да получите услуга от професионалисти,  които са учтиви, внимателни към миенето на прозорци и дограми. Както и отнасящи се с респект към Вашия дом, бизнес и собственост.

...
Почистване на стъкла и фасади

Прозорците са очите на всяка сграда, а фасадата е нейното лице. Хората казват, че ако прозорците на една сграда са мръсни, вероятно постройката не е обитавана от дълъг период от време. Наслояващите се мръсотия и прах нарушават естетическия вид на сградата, но и оказват въздействие върху проявата на разрушителни процеси върху дограмата и профилите. Услугата почистване на стъкла и фасади не е просто излишно харчене на пари, а необходимост. Нашият екип ще накара стъклата и фасадата на вашия дом или офис да заблестят отново с кристален блясък.

Професионалната почистваща фирма разполага с персонал, който разбира от почистващи препарати и методи за тяхното използване. Незапознатите с методите на почистване на прозорци правят грешки, които дават отражение върху естетическия вид и целостта на стъклата.  Почти всяка домакиня прилага изпитания метод на чистене на прозорците с вестник и вода. Не се отчита фактът, че грубите повърхности могат да...

Почистване на стъкла
Почистване на стъкла след ремонтПочистването на прозорците е процедура, която изисква определено време и проява на професионализъм. Ако опитате да почистите сами стъклата на прозорците след ремонт, може да нараните тяхната повърхност или да надраскате дограмата. На всички е ясно, че стъклата и дограмата се поставят преди извършването на останалите ремонтни дейности. Това води до последващото им нацапване с боя. Процесът по почистване на стъкла след ремонт е трудно  за неподготвени хора. Ето защо ние Ви предлагаме качествено извършване на тази  услугата. Когато се прави ремонт в помещение, стъклата и дограмата биват обвивани с различни предпазващи материали и тиксо. Всичко това се прави с цел да се предпази стъклото от бъдещите замърсявания с пепел и боя и инцидентни надрасквания. След приключването на ремонта, предпазващите материали се смъкват. На тяхно място остават нелицеприятни следи от тиксо и полепнали частици . Често правена грешка е използването на...