Почистване на стъкла

Почистване на стъкла след ремонтПочистването на прозорците е процедура, която изисква определено време и проява на професионализъм. Ако опитате да почистите сами стъклата на прозорците след ремонт, може да нараните тяхната повърхност или да надраскате дограмата.

На всички е ясно, че стъклата и дограмата се поставят преди извършването на останалите ремонтни дейности. Това води до последващото им нацапване с боя. Процесът по почистване на стъкла след ремонт е трудно  за неподготвени хора. Ето защо ние Ви предлагаме качествено извършване на тази  услугата.

Когато се прави ремонт в помещение, стъклата и дограмата биват обвивани с различни предпазващи материали и тиксо. Всичко това се прави с цел да се предпази стъклото от бъдещите замърсявания с пепел и боя и инцидентни надрасквания. След приключването на ремонта, предпазващите материали се смъкват. На тяхно място остават нелицеприятни следи от тиксо и полепнали частици . Често правена грешка е използването на шкурка или друго средство с твърда повърхност. Смята се, че изчеткването на стъклото и дограмата води до премахване на упоритите петна, а заедно с тях и на гладката повърхност.

Рефлекс М предлага професионално почистване на стъклаПоискай оферта

При почистване на стъкла сред ремонт, нашата фирма си служи с професионални препарати, които премахват без проблем всички наслоени нечистотии и петна. В състава на използваните спрейове се включват киселини и алкални съставки. Инструментите, които се използват не нараняват повърхността на стъклото и дограмата. Ако има остатъци от лепило или блажна боя се използва специален спрей, който разгражда петното. Самият процес на почистване започва от дограмата и профилите. След като се погрижи за тях, нашият професионален екип отделя нужното внимание на стъклата. С помощта на препарати с антистатичен и полиращ ефект, ние се справяме успешно с остатъците от всякаккъв тип бои, мазилки гипс лепила и др. Същевременно, препаратите  изграждат преграда срещу бъдещото наслояване на прах. Ремонтът на всяка сграда цели да обнови постройката и да внесе свежест в цялостната атмосфера. 

Защо професионалната услуга за почистване на прозорци е винаги успешна, а вашите опити не дават нужния резултат?

Все повече частни и бизнес клиенти търсят професионално почистване на стъкла в София и за това си има основателна причина. Както собствениците на домове, така и големите бизнес корпорации нямат време и възможност да се справят успешно с тази задача. След ремонтни работи, независимо дали става въпрос за построяване на нова сграда или за обновяване на съществуваща такава възниква остра нужда от професионална помощ.

Да наемем фирма за почистване на прозорци не показва слабост, леност или каприз, а далновидност, защото този компонент от архитектурата не може да се почисти добре с непрофесионални средства. Усилията, които бихме положили и времето, което ще изгубим са все ресурси, които също не бива да подценяваме.

Непрофесионалното миене на стъкла никога не дава желаните резултати. Обикновено остава надраскана повърхност, която се забелязва с просто око, размазани строителни материали по цялата дограма и много често сериозни поражения по обработената повърхност. Това е така, не само защото не знаем как се почистват прозорци, а защото не разполагаме с инструментариума, който ползват добрите фирми за почистване на прозорци в София.

Професионалистите постигат винаги зашеметяващи резултати, знаейки как да изпълнят всеки етап от процедурата и кога кой професионален препарат или уред да използват. Аматьорското чистене на прозорци обикновено е хаотично – започваме от стъклата, след което преминаваме към профилите, връщайки част от мръсотията върху вече почистените стъкла. При тази грешка ни остава или да почистим отново или да се примирим с лошото състояние на прозореца.

Машините и другите средства за почистване са основна причина за разликата в резултатите между любителското и професионално извършеното чистене на стъкла. В търговската мрежа изобилието от почистващи препарати е огромно, но в повечето случаи всички те дават едни и същи резултати – незадоволителни. Когато целта е да премахнем строителни материали, боя и лепила, конвенционалните средства няма да ни помогнат. Тогава трябва да повикаме на помощ професионалистите.

Имате нужда от професионално миене на стъкла? Свържи се с нас

Какво получаваме от професионалните фирми за чистене на стъкла

Причините да наемем някоя от добрите фирми за почистване на прозорци в София са много и все основателни, затова ще изброим основните от тях. Използвайки фирма, извършваща почистване на прозорци по домовете задължително получаваме:

Спестени време и усилия

Всички имаме склонност да приемаме здравето си за даденост и с тази идея често се натоварваме повече от необходимото. Вместо да отидем на разходка или екскурзия, поверявайки дограмата на професионалистите, ние прекарваме времето, определено за почивка в усилен труд, който ще изцеди всичките ни сили. След приключване на следремонтното почистване ще бъдем нетрудоспособни и изнервени. Времето, което ще похабим безвъзвратно също е ресурс, който не се дава даром.

Идеално чисти прозорци в перфектно състояние

Ако искаме да видим чисто новата дограма в състоянието, в което сме я закупили, то определено трябва да се доверим на фирмите, занимаващи се с миене на прозорци в София. Професионалната намеса не само ще върне блясъка на стъклата, но и ще предпази деликатните повърхности от нараняване.

Бързо миене на прозорци и изгодни цени

Нека не се заблуждаваме, един професионален екип от хигиенисти ще свърши работата много по-бързо от цяла армия аматьори. Не си мислете, че като повикате близки и приятели спестявате средства – за тяхната почерпка, а и за закупуване на нужните консумативи ще похарчите много повече средства.

Фирми като Рефлекс М извършват качествено и бързо почистване на прозорци на достъпни цени, в които влизат всички използвани материали, машини и консумативи. Възползвайки се от изгодните за миене на прозорци цени, вие пестите не само финансови средства, но и всички останали ресурси, които нямат финансово измерение.

Бързината, с която работят професионалистите, занимаващи се с миене на прозорци в София ни позволява в кратки срокове да започнем да обитаваме нормално своето жилище – без да виждаме дори следа от току-що приключилия ремонт. Качественото чистене на стъкла е работа на хората, извършващи ежедневно тази задача. От нас се иска само да се наслаждаваме на резултатите.

Наред с многобройните ни професионални услуги, имате възможност да поръчате и висококачествено почистване на стъкла. Ние ще се заемем отговорно и с тази задача, оставяйки блясък, свежест и чистота след себе си, без абсолютно никакви поражения върху деликатните и скъпи повърхности. Цените ни са изключително разумни, а резултатите ще надминат дори най-смелите ви очаквания.

Професионалното миене на стъкла обхваща всички остъкления и стъклени повърхности във вашия дом, офис, търговско или представително помещение. Това означава, че ще почистим до блясък високите и големи по площ стъклени витрини на вашия магазин или заведение, наред с многобройните стъклени прегради в офисите и в сградите с обществен достъп.

Почистваме всякакви видове стъкла – прозрачни, матирани, гравирани, стъклописи и т.н. Справяме се успешно с остъклените части на душ кабини и стъклени душ паравани, като премахваме без остатък петна от варовик, мухъл, ръжда и други замърсявания. Услугата е изгодна и подходяща както за частни, така и за големи корпоративни клиенти. Стъклата са онази част от интериора, която изисква специално професионално внимание, каквото ние, като професионалисти можем да ви предложим.

Как действаме?

Процедурата по чистене на стъкла е разработена по начин, който съкращава времето за нейното изпълнение и позволява постигане на най-задоволителни резултати. Обработваме стъклените повърхности по различен начин, съобразявайки се с техния вид, изисквания, степен и вид на замърсяване, както и с предпочитанията на клиента.

Почистването се извършва ръчно, като за целта се използват единствено подходящи за целта средства – меки микрофибърни кърпи, стъклочистачки (където е удачно) и висококачествени почистващи препарати, каквито няма да откриете в търговската мрежа. Работата включва повишено внимание към матирани и гравирани стъкла, така че почистването да не доведе до повреждане на скъпата интериорна декорация. Същото се отнася и при хигиенизиране на стъклописи и други декоративни орнаменти.

Стъклата се почистват винаги двустранно, за да осигурим идеална чистота, на която ще се наслаждавате дълго. Когато почистваме остъклени тераси използваме стъклочистачки при неотварящите се крила, за да гарантираме сигурността на своите служители, както и вашето спокойствие. Уверяваме ви, че този метод на почистване не оставя никакви петна, драскотини и линии по стъклените повърхности.

В зависимост от степента на замърсяване избираме средствата, с които ще почистим вашите стъклени интериорни елементи. При рутинно почистване на стъкла използваме единствено чиста вода, докато при следремонтно чистене или при хигиенизиране на силно замърсени остъкления включваме в действие и нашите специални почистващи емулсии.

Работим единствено с регламентирани и безопасни за здравето препарати, включително при миене на стъкла, които са покрити с варовик, мухъл и други трудни за отстраняване замърсявания. Тези химикали ни помагат да премахнем без остатък дори най-старите и упорити замърсители, без да нанасяме никакви поражения върху стъклените повърхности.

Професионалното почистване на стъкла, предлагано от нас е напълно безопасно дори за хората с алергии и хронични заболявания. Препаратите, с които работим са напълно безвредни също за домашните ви любимци и малките ви деца. Почистването на стъклени повърхности се извършва в удобно за клиента време по възможно най-бързия начин. Можете спокойно да се върнете към обичайния си ритъм на живот, веднага след като си тръгнат нашите хигиенисти.

Цената се формира на база площ, достъпност, вид и степен на замърсяване на стъклата.

Свържете се с нас за Почистване на стъкла

Запитване: