Почистване на стъкла и фасади

Прозорците са очите на всяка сграда, а фасадата е нейното лице. Хората казват, че ако прозорците на една сграда са мръсни, вероятно постройката не е обитавана от дълъг период от време. Наслояващите се мръсотия и прах нарушават естетическия вид на сградата, но и оказват въздействие върху проявата на разрушителни процеси върху дограмата и профилите. Услугата почистване на стъкла и фасади не е просто излишно харчене на пари, а необходимост. Нашият екип ще накара стъклата и фасадата на вашия дом или офис да заблестят отново с кристален блясък.

Професионалната почистваща фирма разполага с персонал, който разбира от почистващи препарати и методи за тяхното използване. Незапознатите с методите на почистване на прозорци правят грешки, които дават отражение върху естетическия вид и целостта на стъклата.  Почти всяка домакиня прилага изпитания метод на чистене на прозорците с вестник и вода. Не се отчита фактът, че грубите повърхности могат да наранят покритието на прозореца. В днешно време, почти всички стъкла са снабдени със специално покритие, което предпазва помещението от навлизането на вредни  лъчи. Процесът на почистване на стъкла и фасади включва в себе си професионални почистващи средства и препарати.  Професионалистите знаят, че за да се постигне нужното ниво, почистването трябва да бъде съобразено с факта, дали то се извършва след ремонт или е рутинна дейност. Препаратите, които се използват както за стъклата, така и за фасадите осигуряват специално покритие на почистените повърхности. Неговата цел е да предпази третирания обект от наслояване на последваща мръсотия. За почистване на стъклата се използват препарати с антистатичен ефект. създаващи предпазен филм, който не задържа последващо замърсяване за дълъг период от време.

Ако решите да опитате да почистите сами фасадата и стъклата, не забравяйте да използвате меки повърхности и специализирани препарати. Нашата фирма осигурява качествено почистване на стъкла и фасади за всяка сграда – частен дом, административно учреждение, болници, училища или детски градини. Екипът от специалисти съобразява дейността си със степента на замърсяване