Почистване на стъкла и фасади

Услугата почистване на стъкла и фасади, разработена от Рефлекс М не е просто излишен финансов разход, а необходимост. Нашият екип ще накара остъкленията и фасадата на вашия дом или офис да заблестят отново с кристален блясък. Прозорците са очите на всяка сграда, а фасадата е нейното лице.

Хората казват, че ако прозорците на една сграда са мръсни, вероятно постройката не е обитавана от много време време. Наслояващите се мръсотия и прах нарушават естетическия вид на сградата, но и оказват въздействие върху проявата на разрушителни процеси върху дограмата и профилите. Поддържането на сградните фасади в добро състояние е от ключово значение в развития свят.

Кои са нашите предимства?

Професионалната почистваща фирма разполага с персонал, който разбира от почистване на стъкла, познавайки подходящите препарати и методи за тяхното използване. Незапознатите с методите на почистване на прозорци правят грешки, които дават отражение върху естетическия вид и целостта на фасадата, заедно със стъклените елементи.

Почти всяка домакиня прилага изпитания метод на чистене на прозорците с вестник и вода. Не се отчита фактът, че грубите повърхности могат да наранят покритието на прозореца. В днешно време, почти всички стъкла са снабдени със специално покритие, което предпазва помещението от навлизането на вредните UV  лъчи.

Имате нужда от професионално почистване?Поискай оферта

Процесът на почистване на стъкла и фасади включва в себе си професионални почистващи средства и препарати.  Професионалистите знаят, че за да се постигне нужното ниво на хигиена, почистването трябва да бъде съобразено с факта, дали то се извършва след ремонт или е рутинна дейност. Препаратите, използвани за обработката на стъкла и фасади, осигуряват специално покритие на почистените повърхности.

Целта на покритието е да предпази третирания обект от наслояване на последваща мръсотия. За почистване на стъклата се използват препарати с антистатичен ефект. създаващи предпазен филм, който не позволява натрупване на последващо замърсяване за дълъг период от време.

Ако решите да опитате да почистите сами фасадата и стъклата, не забравяйте да използвате меки повърхности и специализирани препарати. Нашата фирма осигурява качествено почистване на фасади и стъклените им компоненти за всяка сграда – частен дом, административно учреждение, болници, училища или детски градини. Екипът от специалисти съобразява дейността си със степента на замърсяване.
Може да намерите за полезно още: