Абонаментно почистване на жилищни входове

Почистването на входа е наложително за всяка една жилищна сграда.Процедурата може да бъде извършвана от лицата, които живеят в сградата, или да се наеме професионална почистваща фирма. Така нареченото абонаментно почистване на входове премахва цялата натрупана нечистотия и микроби.

Входът е място, в което влизат и излизат множество хора всекидневно. Ако не се провежда своевременно и качествено почистване, това място ще се превърне в среда за развитие на болестотворни микроорганизми и всякакви видове зарази.

Чистене от професионалисти на вход

абонаментно почистване на входовеИзвършването на абонаментно почистване на входове се предоставя в ръцете на професионална фирма. Наетият екип посещава сградата в предварително уговорено време. С това се цели да се избегне евентъалното неудобство от присъствието на  почистващия екип и обитателите на сградата.

При абонаментното почистване, след всяка една процедура екипът по почистването се разписва в специално създаден протокол. Документът е в два екземпляра – за клиента и за фирмата. Абонаментното почистване на общите части на сградата решава проблема с откриването на свободен човек от етажната собственост, който да се наеме с трудната задача по поддържане на чистота. В предлаганата почистваща услуга се включват следните процедури.

Каква е процедурата по почистване?

Започва се с измитане на стълбищата и всички общи части. Следва измиването със специален препарат. Ако замърсяванията са сериозни, след третиране с измиващ препарат се прибягва до допълнителна дезинфекция. Асансьорната кабина се измита и след това – измива, също с дезинфектиращ препарат. Всички прозорци, врати и стъкла във входа биват старателно избърсани и излъскани.

За успокоение на собствениците на жилища в почистваната сграда, които отглеждат домашни любимци ще споменем, че всичи използвани препарати са безвредни за животните.

Рефлекс М предлага почистване на жилищни входовеПоискай оферта

Договорно чистене в София

При сключване на договор за абонаментно почистване на входове се съобщава предварително цената за извършване на услугата. Почистващата фирма е склонна да почака известен период от време, за да предостави възможност услугата да се обсъди на общо събрание на собствениците на етажна собственост.

Без значение, дали ще наемете професионална почистваща фирма или ще се заемете сами с почистването, входът на сградата, в която живеете е важно да бъде чист.

Защо наемането на професионална фирма е по-добрият вариант?

Когато става въпрос за почистване на жилищни входове обикновено възникват конфликти. Живущите в един вход искат общите части на сградата да бъдат идеално чисти, но малко от тях биха се съгласили сами да се заемат с тази дейност. Обикновено за целта се наема пенсионер, живущ във входа, на когото се заплаща символично възнаграждение. След кратко време ставя ясно, че този вариант изобщо не работи.

Причината да се отлага наемането на професионална фирма за почистване на входове в София, обикновено е нежеланието на обитателите на сградата да отделят един по-сериозен бюджет. Със символичното възнаграждение, обаче, което се заплаща на възрастен човек обикновено се постигат също толкова символични резултати. Съгласете се, че не е по силите на една възрастна жена да почисти качествено един многоетажен блок с всичките общи части на сградата.

Защо Рефлекс М?

Като една от утвърдените фирми в тази сфера, ние предлагаме абонаментно почистване на входове в София на невероятно достъпни цени. Нашите ценови планове са напълно съобразени с възможностите на един столичен блок или кооперация, така че не е необходимо да правите компромис с хигиената във вашата сграда от финансови съображения.

Една разумна ценова политика, каквато е нашата позволява на всяка голяма или по-малка жилищна сграда да получи качествено почистване с професионални средства и познания. Срещу отделената от всички собственици на жилища сума получавате една комплексна услуга, включваща отличното почистване на всеки детайл от архитектурата на сградата – тавани, стени, прозорци, стълбища и асансьорни кабини.

Когато заплащате за абонаментно почистване на входове, вие не се интересувате колко човека ще се заемат с тази дейност. Вие заплащате за услуга, при която получавате отлични резултати, а ние определяме броя на персонала и използваните средства, в зависимост от особеностите и нуждите на всяка отделна сграда. Когато работата не е по силите на един член от добре оборудвания ни персонал, ние ще увеличим броя на екипа, за да ви гарантираме максимално бързо и добре извършено почистване.

Имате нужда от почистване на входове на достъпни цени? Свържете се с нас

Ние работим с утвърдена професионална апаратура. Това, само по себе си ви гарантира високото качество на услугата. Когато различни елементи от сградната архитектура се нуждаят от почистване, нашият екип ще използва съответната техника, което означава, че за нас няма трудно достъпни места и зле извършена работа. Ние предлагаме професионално почистване на входове на изгодна цена с гаранция, че ще останете доволни от постигнатите резултати.

Почистващите средства и техника, които се използват в процес на хигиенизиране, както и графикът, по който ще бъде чистен вашият вход се съгласуват индивидуално с всеки отделен клиент. Когато държите да бъдат използвани специална група продукти, ние ще се съобразим с това ваше желание. Когато не искате даден метод на хигиенизация – също.

Броят на посещенията на екипа ни също определяте вие, както и дните и часовете, в които ще се извърши услугата. Ние не налагаме собствения си график на своите клиенти, а се съобразяваме с техните нужди и предпочитания, което ни прави предпочитана фирма за чистене на входове в много региони на столицата. Нашите услуги имат за цел да ви създадат максимално удобство и вярваме, че сами ще се уверите в това наше твърдение.

Услугата професионално почистване на входове София включва внимание към всеки детайл, който е част от интериора на сградата. С редовните си посещения, ние ще отдадем нужното внимание на често пренебрегваните елементи от сградната инсталация – входни врати (с или без остъкления), прозорци на междуетажните площадки, осветителни тела, щрангове на водопроводни и парни инсталации.

Асансьорите се почистват с особено внимание, предвид сложността и важността на този вид съоръжения. Почистваме с препарат не само подовете и стените, но и вратите на асансьорите (двустранно) и електронното табло – бутониера. Действаме с изключителна прецизност, когато извършваме абонаментно почистване на входове в сгради, в които е внедрена система за контрол на достъпа. Четците за карти и контролните табла се обработват по начин, който не поврежда чувствителните сензори и не причинява активиране на охранителната система.

Абонаментното чистене на входове, което предлагаме на големите жилищни блокове и кооперациите в столицата обхваща задължително и стълбищните площадки. Въпреки наличието на асансьор в болшинството сгради, стълбищата също се цапат при наличието на толкова голям поток от хора.

При почистването на стълбища, етажни площадки и входове, ние използваме преди всичко механични средства и инструменти, вместо професионални машини. По този начин осигуряваме необходимата тишина и спокойствие на всички обитатели на сградата, независимо по кое време на деня ви посещават нашите хигиенисти. Нашите чистачи са незабележими – тяхното присъствие се забелязва единствено чрез безупречните резултати.

Част от нашите задължения е и почистването на кошчетата за отпадък, разположени във входа или на отделните етажи. Сметта се събира в специално предназначени за целта найлонови чували, след което се отнася в контейнерите за битов отпадък. При струпване на строителен материал във входа или на отделните етажи, той се почиства от нас само по изрично указание. Тъй като строителният отпадък се извозва до регламентирани за целта сметища, тази дейност следва да се уточни с домоуправителя или отговорните за почистването лица във входа.

Почистването на перила и парапети е също наша отговорност, както и поддържането на пощенските кутии в изряден вид. За целта използваме препарати, съобразени с вида на материала, за да избегнем нанасянето на каквито и да е поражения върху общата жилищна собственост. Нашите хигиенисти са перфектно обучени да се справят с всяка задача и детайлно проучени, с което ви гарантираме, че с почистването ще се занимават единствено лица с висок морал и чисто криминално минало.

Процедура по почистване на жилищния вход

Процедурата по абонаментно почистване на входове е разработена по начин, който да ви гарантира приятна и здравословна среда в общите части на сградата. Честотата на изпълнение на отделните дейности се договаря допълнително, като е възможно и добавяне на някои допълнителни операции, които не са включени в абонаментното почистване.

Ние ви предлагаме максимално достъпна за почистване на входове цена, срещу която получавате първоначално основно почистване на всички общи части на сградата. Дейностите, изпълнявани при всяко заявено посещение  са: Измитане и измиване на стълбищата и всички общи части; почистване на асансьора; събиране на паяжини; почистване на входна врата; почистване на пощенски кутии, парапети и изпразване на кошчетата за смет.

Цени

Предлагаме висококачествено професионално почистване на входове София на цени, съобразени с възможностите на всяка жилищна сграда. Цената на услугата се формира на база брой посещения за почистване и площ на обекта. Това означава, че всяка жилищна сграда получава ценова оферта, адекватна на броя на домакинствата в нея, така че месечната такса за почистване на входа да не бъде в тежест на нито едно семейство.

Стойността на нашите услуги зависи изцяло от методите на почистване, избрани от клиента, както и от броя посещения от страна на нашите хигиенисти. Когато се почистват прозорците и дограмите между отделните етажи извън регламентирания график, операцията се заплаща допълнително. При почистване след извършени ремонтни работи, услугата се таксува по съответната тарифа. Този поглед върху нашата работа ни позволява да предложим едни от най-разумните за почистване на входове цени в столицата.

Свържете се с нас за Абонаментно почистване на жилищни входове

Запитване: