Абонаментно почистване на жилищни входове

Почистването на входа е наложително за всяка една жилищна сграда.Процедурата може да бъде извършвана от лицата, които живеят в сградата, или да се наеме професионална почистваща фирма. Така нареченото абонаментно почистване на входове премахва цялата натрупана нечистотия и микроби.

Входът е място, в което влизат и излизат множество хора всекидневно. Ако не се провежда своевременно и качествено почистване, това място ще се превърне в среда за развитие на болестотворни микроорганизми и всякакви видове зарази.

Чистене от професионалисти на вход

Извършването на абонаментно почистване на входове се предоставя в ръцете на професионална фирма. Наетият екип посещава сградата в предварително уговорено време. С това се цели да се избегне евентъалното неудобство от присъствието на  почистващия екип и обитателите на сградата.

При абонаментното почистване, след всяка една процедура екипът по почистването се разписва в специално създаден протокол. Документът е в два екземпляра – за клиента и за фирмата. Абонаментното почистване на общите части на сградата решава проблема с откриването на свободен човек от етажната собственост, който да се наеме с трудната задача по поддържане на чистота. В предлаганата почистваща услуга се включват следните процедури.

Каква е процедурата по почистване?

Започва се с измитане на стълбищата и всички общи части. Следва измиването със специален препарат. Ако замърсяванията са сериозни, след третиране с измиващ препарат се прибягва до допълнителна дезинфекция. Асансьорната кабина се измита и след това – измива, също с дезинфектиращ препарат. Всички прозорци, врати и стъкла във входа биват старателно избърсани и излъскани.

За успокоение на собствениците на жилища в почистваната сграда, които отглеждат домашни любимци ще споменем, че всичи използвани препарати са безвредни за животните.

Договорно чистене в София

При сключване на договор за абонаментно почистване на входове се съобщава предварително цената за извършване на услугата. Почистващата фирма е склонна да почака известен период от време, за да предостави възможност услугата да се обсъди на общо събрание на собствениците на етажна собственост.

Без значение, дали ще наемете професионална почистваща фирма или ще се заемете сами с почистването, входът на сградата, в която живеете е важно да бъде чист.

Защо наемането на професионална фирма е по-добрият вариант?

Когато става въпрос за почистване на жилищни входове обикновено възникват конфликти. Живущите в един вход искат общите части на сградата да бъдат идеално чисти, но малко от тях биха се съгласили сами да се заемат с тази дейност. Обикновено за целта се наема пенсионер, живущ във входа, на когото се заплаща символично възнаграждение. След кратко време ставя ясно, че този вариант изобщо не работи.

Причината да се отлага наемането на професионална фирма за почистване на входове в София, обикновено е нежеланието на обитателите на сградата да отделят един по-сериозен бюджет. Със символичното възнаграждение, обаче, което се заплаща на възрастен човек обикновено се постигат също толкова символични резултати. Съгласете се, че не е по силите на една възрастна жена да почисти качествено един многоетажен блок с всичките общи части на сградата.

Защо Рефлекс М?

Като една от утвърдените фирми в тази сфера, ние предлагаме абонаментно почистване на входове в София на невероятно достъпни цени. Нашите ценови планове са напълно съобразени с възможностите на един столичен блок или кооперация, така че не е необходимо да правите компромис с хигиената във вашата сграда от финансови съображения.

Една разумна ценова политика, каквато е нашата позволява на всяка голяма или по-малка жилищна сграда да получи качествено почистване с професионални средства и познания. Срещу отделената от всички собственици на жилища сума получавате една комплексна услуга, включваща отличното почистване на всеки детайл от архитектурата на сградата – тавани, стени, прозорци, стълбища и асансьорни кабини.

Когато заплащате за абонаментно почистване на входове, вие не се интересувате колко човека ще се заемат с тази дейност. Вие заплащате за услуга, при която получавате отлични резултати, а ние определяме броя на персонала и използваните средства, в зависимост от особеностите и нуждите на всяка отделна сграда. Когато работата не е по силите на един член от добре оборудвания ни персонал, ние ще увеличим броя на екипа, за да ви гарантираме максимално бързо и добре извършено почистване.

Ние работим с утвърдена професионална апаратура. Това, само по себе си ви гарантира високото качество на услугата. Когато различни елементи от сградната архитектура се нуждаят от почистване, нашият екип ще използва съответната техника, което означава, че за нас няма трудно достъпни места и зле извършена работа. Ние предлагаме професионално почистване на входове на изгодна цена с гаранция, че ще останете доволни от постигнатите резултати.

Почистващите средства и техника, които се използват в процес на хигиенизиране, както и графикът, по който ще бъде чистен вашият вход се съгласуват индивидуално с всеки отделен клиент. Когато държите да бъдат използвани специална група продукти, ние ще се съобразим с това ваше желание. Когато не искате даден метод на хигиенизация – също.

Броят на посещенията на екипа ни също определяте вие, както и дните и часовете, в които ще се извърши услугата. Ние не налагаме собствения си график на своите клиенти, а се съобразяваме с техните нужди и предпочитания, което ни прави предпочитана фирма за чистене на входове в много региони на столицата. Нашите услуги имат за цел да ви създадат максимално удобство и вярваме, че сами ще се уверите в това наше твърдение.