Почистване с Рейнбоу прахосмукачка

Системата за почистване с Рейнбоу е препоръчителна за всеки дом. С този метод на почистване се третират дълбоко замърсените мебели. С течение на времето, дамаската на диваните похабява своите цветове. Обзавеждането, на което се разполагате удобно се изпълва с прах и всякакви нечистотии.

Дребни насекоми започват своето съществуване в матрака на леглото или в дивана. Акарите са проблем, който се среща във всяка къща, в която не е правено скорошно основно почистване и което крие сериозни рискове за здравето на вас и семейството ви. Но да се спрем по–подробно на системата за почистване рейнбоу.

Как се чисти с Rainbow?

почистване с прахосмукачкаВ основата на изчистването на замърсените мебели се поставя силата на водата. Силата на системата Рейнбоу е в уникалният метод на изтупване на меки подови настилки и мека мебел. С помощта на тази почистваща система, мебелите се изчистват от натрупаната прах и акакри. Собственоръчното почистване на матрака и мебелите е добър старт за прочистване на дома от вредните микроби, но далеч не е достатъчно.

Нашите професионалисти използват специални машини и препарати. За постигане на оптимален резултат, след изтупването с Рейнбоу е добре съответната повърхност да се изпере с професионална техника. Нанася се професионален препарат, който трябва да бъде премахнат с подходяща за целта машина. Следва изсушаване на третираните повърхности.

Имате нужда от професионално почистване?Поискай оферта

Какво представлява системата?

Тази система за почистване се основава изцяло на силата на водата. Според много всепризнати експерти, това е най-мощната и иновативна технология за чистене, при която се постига максимален ефект, бляскавост, както и сто процента защита от нежелани микроорганизми.

Основни характеристики на прахосмукачката:

 • Електрически мотор без четка с голяма мощност;
 • Два работни режима на управление;
 • Включена тупалка с автоматичен и ръчен контрол;
 • Филтър HEPA;
 • И други.
Рефлекс М предлага професионално почистване с Rainbow в СофияПоискай оферта

Безспорно прахосмукачката Рейнбоу е продукт, с който се постига максимален ефект. Осигурява до три и повече пъти по-добър резултат, спрямо стандартните, добре познати начини на почистване.

Как ще ни помогне чистенето с Рейнбоу?

Благодарение на множеството приставки и режими на работа, този уред може да помогне с почти всяка задача, която може да ви осигури по-чист дом или офис. Имайте предвид обаче, че това е продукт за професионално почистване и ако желаете да постигнете 100% ефект, то е добре да наемете и специализирана фирма като Рефлекс М, която да извърши услугата за вас.

Част от приставките на Рейнбоу:

 • Накрайник за килими и мокети;
 • Приставка за други застлани повърхности;
 • Четка за тапицирани мебели;
 • Четкова система за подове и прах;
 • Приставки за места, които са труднодостъпни;
 • И други.

За да се радвате на по–блестящ ефект от предлаганото почистване с Рейнбоу, поддържайте чистота в дома си. Препоръчва се на всеки 6 месеца или поне веднъж в годината да се прилага изпиране на мокети, килими и дамаски. Нашият екип ще възвърне чистотата във вашия дом.

Доверете се на фирма Рефлекс М за професионалното почистване на вашия дом или офис в София и региона.

Кога е най-удачно да ни потърсите за почистване с рейнбоу?

Предвид специфичните свойства на системата Рейнбоу е особено удачно тя да се включи в действие при по-сериозно замърсяване. Разбира се, ние предлагаме и рутинно професионално почистване с рейнбоу в София, но има случаи, в които тази модерна апаратура е особено необходима и това са:

След ремонт

След ремонт е изключително важно да се намери адекватно решение за качествено почистване на силно замърсените компоненти от обзавеждането. Това са най-вече меката мебел, подовите настилки – твърди и меки, леглата и матраците, както и всички покрития, представляващи трудна за почистване облицовка.

В нашата практика най-често се налага професионално почистване с rainbow именно след ремонт, тъй като строителните дейности замърсяват най-силно именно меките тъкани, а те са и най-трудни за почистване с непрофесионални средства. Целта е не просто да се намокрят тъканите и да се обработят с почистващ препарат, но и предварително да се изтупат качествено от насъбралата се прах и подсушат внимателно след тяхното изпиране.

Ние сме сред малкото професионални фирми, предлагащи професионално почистване с рейнбоу в София, тъй като това е сравнително скъпа, но пък и изключително мощна професионална почистваща система. Малко други подобни уреди могат да работят с такава мощност и да се справят с лекота с толкова сериозни замърсявания, каквито неизменно възникват след всеки ремонт.

Пролетно основно почистване

Пролетта е времето, когато се прави основно почистване в повечето домове и сезонът, в който се търси най-много професионално почистване с рейнбоу на възможно най-изгодни цени. В началото на топлия сезон хората решават, че е добре да се почистят в дълбочина меката мебел и меките подови настилки и ние от Рефлекс М адмирираме това мъдро решение.

През зимата, именно в този вид компоненти от обзавеждането се развиват най-опасните за здравето микроорганизми, поради което дълбокото rainbow почистване е най-доброто решение. Ние почистваме в дълбочина матраци, дивани, фотьойли и всички останали тапицерии и настилки, в които е възможно развитието на акари и други вредители.

Имате нужда от професионално почистване с Рейнбоу? Свържете се с нас

Благодарение на мощната апаратура можем да премахнем дори микроскопични организми, които е невъзможно да бъдат премахнати с непрофесионални средства. Ако през изминалата зима сте имали постоянни затруднения с дишането, то по-вероятно е причинител да са именно вредителите, развиващи се в меките тъкани на мебелите и килимите, отколкото грипът и зимните вируси.

След партита

Много често нашите професионални услуги и по-конкретно почистване с рейнбоу се търсят след бурни партита в домашна обстановка. Петна от храни и напитки трудно се премахват с непрофесионални средства. Обикновено такива опити завършват с избелели участъци по дамаската или меките подови настилки, както и с фатално увредени тъкани, които почти веднага се разкъсват.

За да не се налага да претапицирате новия диван е важно да ни повикате навреме. Нашата професионална рейнбоу система може да се справи без проблем с петна от вино, доматен сок, боровинки и други храни, смятани за невъзможни за почистване. Системата извършва изпиране, като за максимална ефективност, ние добавяме и най-подходящите за конкретната материя почистващи препарати. Възможността за вакуумно изтегляне на водата от обработените участъци ви позволява да ползвате мебелите си в най-кратки срокове след нашата намеса.

Цени

Ние ви предлагаме едни най-достъпните за висококачествено почистване с рейнбоу цени. Стойността на услугата не е фиксирана. Тя се формира на база обработваема площ, вид и степен на замърсяване, достъпност на участъците, подлежащи на почистване и вид на материята, която ще се обработва. Когато се касае за почистване на цялото жилище с изпиране на матраци, килими, пътеки и мека мебел, е възможно да се възползвате от известна отстъпка.

Предвид бързината и качеството на почистване с тази революционна професионална система за почистване, цената ѝ е максимално изгодна. Ние предлагаме невероятно изгодни за почистване с rainbow цени, способни да отговорят на нуждите както на частните ни клиенти, така и на фирмите, стопанисващи офис сгради, хотели, спа комплекси, учреждения, болници и заведения.

Цената на услугата се договаря на място, когато става въпрос за големи обекти, нуждаещи се от почистване на голям брой компоненти, както и по телефона, при нужда от изпиране на диван или холна гарнитура с определен брой седящи места. Висококачественото рейнбоу почистване се изпълнява във време, удобно за клиента. Вашето присъствие по време на почистването не е задължително, макар процесът да е напълно безопасен за вашето здраве.

Услуга, от която се възползваха голям брой столичани

Ако търсите професионално почистване с рейнбоу София, то със сигурност ще попаднете на нас, защото сме компания, която използва отдавна тази уникална почистваща система. От услугата към момента са се възползвали голям брой столични домакинства и фирми, като всички те са показали недвусмислено своето задоволство от постигнатите резултати.

От професионално почистване с рейнбоу в София могат да се възползват ресторанти и увеселителни заведения, в които меката мебел е тапицирана с текстилна дамаска. Меките подови настилки, обработени с тази мощна почистваща система, се съхраняват за много дълъг период от време и връщат моментално първоначалната си свежест и блясък. Ако искате да постигнете идеална чистота, запазване на тъканите и цветовете и дълготрайна свежест в помещенията, системата Rainbow е единственото решение.

Свържете се с нас за Почистване с Рейнбоу прахосмукачка

Запитване: